Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Масажер Relax & Tone 2 (second generation)

Код товару: 1001255

Знятий з виробництва
Гарантія: 3 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Технічні характеристики Relax & tone 2:

Швидкість-2500 об. \ хв.
Вага - 1кг.
Споживана потужність 25W.

Масажер relax & ton - це абсолютно унікальна річ на ринку, у якої просто немає конкурентів.

Прилад має унікальну конструкцію, вібрує зі швидкістю 2500 разів на хвилину. Тому впливає в дуже глибоких шарах шкіри, надаючи як масажну дію, так і розщеплюючи клітини жиру і целюліту. Апарат relax and tone універсальний і підходить для вирішення найрізноманітніших завдань. Якщо ви хочете лише підтримувати себе у формі, він вам підходить, не обійтися вам без Релакс енд Тон і в тому випадку, якщо ви серйозно намірилися боротися із зайвими жировими відкладеннями. У будь-якому випадку ви отримаєте виключно позитивний результат.
За допомогою Relax Toned вам достатньо виділити для занять 10-15 хвилин в день і через місяць або навіть раніше побачити реальні результати. З його допомогою можна обробити всі проблемні ділянки, настільки він універсальний і зручний. Крім того, що Релакс Тон руйнує жирові клітини, він ще й готує організм до їх безболісного виведення. До інших впливів масажера слід віднести нормалізацію кровообігу, боротьбу з напруженістю і затиснутими м'язами, больовим синдромом та усілякими застійними явищами.

Масажер relax in tone комплектується 4 різними насадками, які підходять для масажу різних частин тіла.

Їх необхідно комбінувати, працюючи з різними зонами. Також в комплекті присутній 1 тюбик зі спеціальним масажним гелем, який необхідно використовувати в зв'язці з однією з насадок. З якою саме, ви зможете дізнатися з інструкції, що додається до приладу. За власним бажанням ви можете вибирати інтенсивність масажу. З даним компактним і легким масажером ви можете тренуватися тоді, коли це зручно - вдома на дивані, використовувати відразу після занять спортом, брати з собою в гості, на дачу або навіть подарувати друзям.
 





Масажер Relax & Tone 2 (second generation)
Масажер Relax & Tone 2 (second generation)