Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Масажна подушка Kewell (Кевел) з USB

Код товару: 1000070

Знятий з виробництва
Гарантія: 6 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Комплектація та характеристики масажної подушки Kewell:

подушка масажер,
ручний насос,
USB-шнур,
адаптер USA стандарт
Довжина шнура: 145 см
Активується від дотику
Живлення: USB-шнур, або від мережі (через адаптер USA стандарт)

Уявіть собі, що ви маєте можливість отримувати масаж в той же момент, коли задумаєтеся про це. Здавалося б, що це реально тільки в тому випадку, якщо у вас є сіамський близнюк, який оволодів мистецтвом масажу. Насправді все набагато простіше - щоб зробити цю мрію реальністю, достатньо купити вібромасажер для спини Kewell. Він настільки м'яко масажує ваше тіло, що не відволікає від важливих занять. Ви можете використовувати його в машині, в громадському транспорті, за роботою або в тривалому перельоті. По суті це масажна подушка, яку спочатку потрібно надути. Ступінь наповненості подушки можна регулювати і вибрати самий комфортний варіант.
Це все що від вас вимагається - надути подушку і покласти її під спину. З цього моменту масажер починає працювати, непомітно, але ефективно. Ви навіть не помітите, як пропаде накопичена за день втома, перестане нити шия, і пропадуть болю в спині від постійного сидіння в кріслі.

Масажна подушка створює особливу основу, на якій людському тілу найбільш комфортно.

У зручній і анатомічно правильній позі відновлюється циркуляція крові, ліквідовується брак кисню. Вібромасажер Kewell не вимагає участі людини і тому працює повністю автономно. Його навіть водити по тілу не потрібно, а просто притиснутися до подушки тією частиною тіла, яку потрібно масажувати. На поверхні подушки розміщені особливі насадки, які контактують з больовими точками шиї, спини і таким чином розслабляється все тіло.
 

 





Алина ( 2017-06-02 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Сидячая работа ,болела спина ,шея.Вечером помогает снять напряжение.Очень довольна
Відповісти
Масажна подушка Kewell (Кевел) з USB
Масажна подушка Kewell (Кевел) з USB