Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Массажна щітка для тіла Spin Spa (Спін Спа)

Код товару: ma0001

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Spin Spa (Спін Спа) відео:

З масажною щіткою для душа Spin Spa (Спін Спа) Ви зможете зробити 5 різних спа-процедур прямо у своїй ванній!

Щітка Спін Спа підходить для будь-якої частини тіла: обличчя, спини, тіла і ніг. Вона очищає і масажує шкіру одночасно!
Щітка для тіла оснащена п'ятьма різними насадками: одні м'які, для ніжного миття, інші ж більш жорсткі, для масажу або пілінгу:
 

Очищуюча насадка відлущує застарілі клітини, робить прекрасний пілінг і дарує другу молодість Вашій шкірі!
Завжди чиста, здорова і свіжа шкіра з насадкою-мочалкою! Залийте в спеціальний відсік Ваш улюблений гель і насолоджуйтеся прийняттям душу як ніколи раніше.
М'язи болять і ниють після напруженого дня? Насадка зі щіточками і гумовими пальчиками допоможе зняти напругу і втому. М'який і розслабляючий масаж щітки Спін Спа у поєднанні з відновлюючою дією води - це саме те, чого Ви чекали впродовж всього дня! Також, «пальчики» забезпечують приплив крові і посилюють циркуляцію, що ефективно при боротьбі з целюлітом.
Поролонова насадка призначена для догляду за обличчям, але на цьому її функціональність не обмежується. З нею, купання Вашого малюка перетвориться на розвагу, адже що може бути цікавіше щіточки, що крутиться і дзижчить?
Насадка з пемзою забезпечить Вам належний догляд за шкірою на п'ятах і при цьому не потрібно бути акробатом, що б дістати до потрібних місць.
 

Масажна щітка для тіла Спін Спа багатофункціональний інструмент.

Її можна використовувати кожен день, адже вона чудово підходить для очищення шкіри, пілінгу, поліпшення кровообігу, що дозволять зробити шкіру пружною і гладкою. Процедури зі Спін Спа не приносять шкоди і використовуються для профілактики целюліту. Втирати скраб для тіла теж стало набагато простіше!
Але і це не все. Spin Spa має досить довгу ручку, так що навіть дорослий чоловік може легко помити таке підступне місце як спинка.
Щітка-масажер Spinspa підходить людям будь-якого віку: для дітей це іграшка, а людям похилого віку стане куди простіше митися.
Хто знає, можливо, в майбутньому, щітки Spin Spa (Спін Спа) стануть такою ж необхідністю в кожному будинку, як і зубна щітка. А поки, не пропустіть випадок організувати невеликий спа салон у себе вдома!
 





Массажна щітка для тіла Spin Spa (Спін Спа)
Массажна щітка для тіла Spin Spa (Спін Спа)