Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Гумовий масажний килимок для ніг у ванну з масажним ефектом

Код товару: 1002107

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Ступня людини - унікальний орган. На ній розташовані активні точки, стимуляція яких дозволяє вплинути на роботу різних внутрішніх органів, а також:

  • зняти стрес і втому,
  • поліпшити самопочуття,
  • зміцнити імунітет,
  • поліпшити процес обміну речовин в організмі.

Побалуйте свої ніжки приємним і корисним масажем після важкого трудового дня. Робити його можна прямо вдома, коли у Вас з'явиться вільна хвилинка. Для цього купите масажний килимок з пемзою. Ви можете використовувати його під час перегляду вечірніх телепередач або сидячи за комп'ютером, а також коли приймаєте душ або ванну.

Масаж в будь-яку вільну хвилину за допомогою масажного килимка з пемзою

Масажний килимок з пемзою виготовлений з міцного силікону, що не вбирає воду. Якщо у Вас не вистачає часу на те, щоб просто посидіти в кріслі і насолодитися приємним масажем ступень, Ви можете помістити його на дно ванни або душової кабіни і робити масаж стоп прямо під час купання. Або покласти його просто на підлогу у ванній кімнаті і масажувати ступні поки чистите зуби.

Косметичний догляд за ступнями за допомогою масажного килимка з пемзою

Регулярне використання масажного килимка з пемзою не тільки поліпшить роботу організму, але і забезпечить необхідний косметичний догляд за ступнями. Пемза очистить шкіру підошви і п'ят від відмерлих клітин і зробить ніжки м'якими і гладкими як у немовляти. А дві м'які силіконові щіточки заспокоять подразнену шкіру після процедури очищення.

 

Характеристики:

  • Розмір: 26х12 см.
  • Матеріал: гума
  • Кріплення: на присосках
  • Колір: синій
  • Тип упаковки: поліестер





Гумовий масажний килимок для ніг у ванну з масажним ефектом
Гумовий масажний килимок для ніг у ванну з масажним ефектом