Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Електричний масажний матрац для спини з пультом Massage Bella

Код товару: 1007549

Знятий з виробництва
Гарантія: 2 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Масаж - це процедура, яка є обов'язковою частиною будь-якої програми реабілітації, лікування. Більш того, курс сеансів масажу може чинити на організм не тільки лікувальний вплив, але і загальнозміцнюючий, покращуючи самопочуття. Але, на жаль, далеко не у всіх є можливість звернутися до фахівця за допомогою. У когось бракне часу на регулярне відвідування масажиста, у когось – не вистачає матеріальних можливостей. Але ж це не означає, що потрібно забути про себе, припинити турботу про власне здоров'я.

Саме тому сьогодні ми хочемо вам запропонувати масажний матрац, який ви можете використовувати навіть в домашніх умовах.

Погодьтеся, після важкого робочого дня сеанс масажу стане ідеальним засобом боротьби з втомою. І матрац масажер подарує вам такий сеанс. Під час процедури вібромасажу у вас покращиться циркуляція крові, всі клітини організму наситяться киснем, зменшаться больові відчуття, а відповідно, ви ще йзможете відчути прилив сил і енергії.

Якщо ви зважилися купити масажний матрац, ви гарантовано заощадите левову частку сімейного бюджету. Вам доведеться витратитися лише один раз, і всі сеанси масажу будуть проходити для вас абсолютно безкоштовно. Варто також відзначити, що постійне використання такого приладу, як матрац масажний, відновить м'язовий баланс вашого тіла і поліпшить гнучкість хребта.

Електричний масажний матрац для спини з пультом Massage Bella має оптимальний розмір. Площа діючої поверхні охопить всі проблемні місця, тобто одночасно ви зможете зробити масаж спини, попереку, плечей і сідниць, стегон і гомілок. Масажний матрац купити який ви можете за найнижчою ціною в Україні в нашому інтернет-магазині, має 10 потужних вібромоторів, що рівномірно розподілені по всіх зонах впливу на тіло.

Даний електричний масажний матрац може працювати в 4 масажних режимах, які відрізняються один від одного інтенсивністю та принципом впливу на тіло. Це означає, що кожен з вас зможе підібрати для себе ідеальну масажну програму, що врахує вашіпотреби і відповідатиме вашим особистим відчуттям.

Як і всі інші масажні матраци, пропонований нами варіант призначений для комплексного масажу всього тіла і робить вібромасаж.

Якщо у вас є відчуття дискомфорту в шийній, міжлопатковій, тазовій або литковій зоні - ви за лічені дні позбудетеся від неприємних відчуттів. Матрац для масажу має виносний пульт, який допоможе вам здійснювати управління в різних режимах. Працює виріб від мережі 220 В. Масажний матрац для спини ви можете використовувати в будь-якому зручному куточку своєї квартири, так як довжина його кабелю живлення досить велика і складає 2 м. Важить матрац трохи, трохи більше 1 кг, а його зовнішній чохол являє собою приємний на дотик матеріал - полімерне волокно, виконане за допомогою технології м'якого об'ємного плетіння.

Вібраційний масажний матрац, характеристики:

  • Призначення: комплексний масаж усього тіла;
  • Тип масажу: вібраційний;
  • Зони масажу: шийна, між лопатками, тазовий, литковий;
  • Виносний пульт: так;
  • Кількість вібраційних блоків: 10;
  • Джерело живлення: мережа 220 В;
  • Довжина шнура живлення: 2 м;
  • Матеріал зовнішнього чохла: полімерне волокно м'якого об'ємного плетіння;
  • Розміри: 60х175 см;
  • Вага: 1.2 кг.

Електричний масажний матрац, комплектація товару:

  • Масажний матрац;
  • Пристрій електроживлення.
  • Картонний бокс.





Електричний масажний матрац для спини з пультом Massage Bella
Електричний масажний матрац для спини з пультом Massage Bella