Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Масажний обруч для схуднення Хулахуп

Код товару: 1001245
Опис

Що таке хула хуп?

Хулахуп - це не тільки дитяча забава, але і цілком серйозний тренажер для схуднення у фітнесі. Регулярні тренування з обручем допоможуть Вам повернути талію і поліпшити загальний стан здоров'я. Ось кілька корисних переваг хула хупа.

Якщо Ви коли-небудь намагалися покрутити дитячий обруч, то напевно прийшли до висновку, що це не можливо. Дорослий хулу хуп більший і важчий дитячих пластикових обручів. В середньому хулахупи мають близько 38 до 42 дюймів у діаметрі (приблизно метр) і вагу від 3 до 5 фунтів (1.5-2 кг). Якщо Ви вирішите крутити обруч, який важить більше, то будьте обережні, обручі вагою понад 2 кг можуть призвести до травми.

Вправи з хула хупом вимагають почуття ритму. Крім того, крутячи халахуп Ви можете поліпшити свою координацію, і в той же час зміцнити м'язи живота і збільшити гнучкість. Особливо важливим є дія hula hoop на хребет, що може запобігти проблемам зі спиною в майбутньому.

Хулахуп благотворно впливає на серцево-судинну систему

При тренуванні з обручем для талії Hulahoop збільшується частота серцевих скорочень а, отже, поліпшується кровообіг. Дослідники вважають, що заняття з обручем хула хуп так само позитивно впливають на серцево-судинну систему людини як аналогічні інтенсивні кардіо-вправи, скажімо на біговій доріжці або велосипеді.

Заняття з масажним обручем хула хуп - це весело!

Ви можете крутити обруч не поодинці, а перетворити це в веселе заняття для всієї родини і тим самим заохочувати до здорового способу життя своїх дітей! Прості вправи з обручем для схуднення допоможуть Вам привести свою талію в форму і надовго зайняти діточок захоплюючою грою.
Переваги покупки Хула Хуп очевидні, так що не роздумуйте і поспішіть інвестувати в здоров'я Вашої сім'ї!

Масажний обруч - характеристики:

  • Матеріал: пластик.
  • Діаметр: 90 см.
  • Вага: 1,5 кг.

Особливості:

  • Обруч розбірний. Розбирається на 6 частин і має 30 неопренових масажних півсфер.
  • Кріплення секцій: фіксуються манжетом (пластмасовий замок).

Відео вправи з обручем Хулахуп





Ксюша ( 2019-09-18 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Осталась очень довольна!качественный товар заказывала хулахуп,очень приятный и компетентный менеджер, быстрая доставка.И цены хорошие.
Відповісти
Марго ( 2016-04-14 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Супер вещь! по началу использования немного присутствовали болевые ощущение, через пару дней все прошло! обруч действительно эффективный! Спасибо

Відповісти
Инна Бабич ( 2013-03-09 )
Оцінка товара: Досвід використання: Немає
Відгук корисний?
↓ +2 ↑
Коментар:
Товаром довольна, обслуживание тоже на высоте, менеджеру Андрею огромное спасибо!
Відповісти
Масажний обруч для схуднення Хулахуп
Масажний обруч для схуднення Хулахуп