Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Масажний обруч Dynamic Health Hoop S (ХулаХуп)

Код товару: 1000513
Опис

Dynamic Health Hoop S - це масажний обруч, що складається з восьми виготовлених з пластика елементів з кріпленнями «one touth» і унікальними повітряними прошарками.

Обруч Dynamic Health Hoop S легкий при транспортуванні та зберіганні, він просто складається і збирається. Дуже велика перевага для придбання саме даної моделі - це кількість його масажних елементів з вбудованими всередину магнітами, їх 48. Це покращує ефективність під час його використання. Підвищує тонус м'язів спини, стегон і живота. Завдяки цьому, при постійних тренуваннях по 15-35 хв, Ваше тіло знаходить бажану форму. Цей масажний обруч з легкістю зробить Ваше тіло ідеальним.
Параметри обруча:
Вага - 1,6 кг;
Діаметр - 107 см.
Важливо, що повітряні прошарки створюють абсолютну безболісність при використанні, і що як не це є вирішальним при виборі!

Основні показники для покупки хула- хупа.

Спалювання зайвого жирового прошарку, в потрібних Вам місцях.
Завдяки своєму масажному впливу обруч Dynamic Health Hoop S стимулює м'язи живота, стегон, сідниць і спини. Під час його використання вони починають зміцнюватися, стають помітно сильнішими і пружними. Через це Ви оперативно втрачаєте зайві кіло.

Поліпшення здоров'я.
Прискорюється метаболізм і поліпшується кровообіг, все це через магніти всередині! Хула -хуп купити варто хоча б тому, що тепер Ви не будете залежати від тимчасових рамок роботи спортивного клубу. Можете займатися в будь-який зручний для Вас час, не боячись, що це якось вплине на потрібний результат.
Використання обруча Dynamic Health Hoop S нагадує дбайливі руки персонального масажиста, які м'яко проходять по поверхні шкіри. Його масажні елементи сприяють розщепленню небажаного жиру, допомагають у підтримці вашої легкості і стрункості.

Ефективність використання обруча.

Для ефективного використання хула-хупа Вам потрібно встати в центр і підняти обруч на висоту талії, прикласти його до попереку і почати обертати навколо свого тіла, важливо рухати стегнами в напрямку його обертання, завдяки цьому утримуючи його на рівні талії. Поступово збільшуйте час використання та інтенсивність занять. Не користуйтесь відразу по 30 хвилин, а зв'язуйте навантаження і Вашу фізичну готовність!
Максимальний результат Ви зможете отримати після постійного використання хула-хупа по 20-30 хвилин.

Купуючи хула-хуп в компанії СамеТо, Ви не просто купуєте відмінну, якісну і надійну річ, Ви отримуєте відмінний настрій і насолоду своїм підтягнутим тілом! Приємних Вам тренувань!





Масажний обруч Dynamic Health Hoop S (ХулаХуп)
Масажний обруч Dynamic Health Hoop S (ХулаХуп)