Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Ролик для для масажу спини і занять йогой, фітнесом голубий з великими секціями

Код товару: 1007981

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Користь від масажу виходить далеко за рамки м'язової хворобливості і болю. Дані показують, що після масажу спостерігається більш швидке одужання і підвищення продуктивності, а також поліпшується контроль симптомів і поліпшення сну у пацієнтів. Він також допомагає відтоку лімфи і потрапляння води в нашу фасцію, зволожуючи нас зсередини. Регулярна робота з глибокими тканинами дає так багато переваг, навіть якщо ви робите це самостійно!

Вправи з прокатки спини - це фантастичне доповнення до вашого лікувального масажу. Ця техніка може безпечно і ефективно зняти напругу, стянутость і біль в спині. Валик для спини зробить ці вправи, разом з іншими лікувальними підходами, прекрасним виходом з ситуації. Ви зможете зняти хворобливість від напружених фізичних вправ, позбутися від болю після нічного відпочинку або зняти стрес дня.

Масажний ролик - це легкий циліндр, який можна використовувати для самостійного проведення глибокого масажу тканин.

Завдяки великим секціях масажний валик звільняє м'язові вузли, знімає запалення і покращує загальний комфорт. Це також може збільшити ваш діапазон рухів, гнучкість і рухливість, одночасно посилюючи кровообіг і лімфатичний потік. У нашому інтернет-магазині ви можете замовити цей валик для масажу блакитного кольору. Його розмір 33х14см - прекрасно підійде для вашої спини і зручного транспортування.

Характеристики масажного ролика:

  • Матеріал: EVA, ПВХ
  • Колір голубий;
  • Ширина (см): 14;
  • Довжина (см): 33.





Ролик для для масажу спини і занять йогой, фітнесом голубий з великими секціями
Ролик для для масажу спини і занять йогой, фітнесом голубий з великими секціями