Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Матрац Intex 152х203х22 см з насосом і подушками (68765)

Код товару: 1000494

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Матрац надувний Інтекс - це практичне повноцінне двоспальне ліжко, тому що його розміри 152х203х22 при висоті 22 см. У комплект матраца входить насос і дві подушки, а допустиме навантаження на нього 215 кг, що дозволяє безпечно перебувати на ньому двом дорослим людям, з вагою, набагато вище середнього.

Надувний матрац Intex ще називають королівським, тому що його параметри вийшли далеко за рамки звичайних матраців і скоріше нагадують двоспальне ліжко. При цьому, в складеному стані матрац майже не займає ніякого простору і важить всього лише 4.5 кг, що дає можливість брати його з собою під час подорожей, як на машині, так і без неї, для комфортного відпочинку. Невелика вага матраца і компактна упаковка, дозволяє навіть дітям переносити його під час відпочинку та подорожей.

Надувний матрац Intex обладнаний спеціальними стандартними і універсальними клапанами два в одному, які підходять для будь-яких видів насосів.

Матрац виготовлений з дуже міцного і водонепроникного ПВХ, приємного на дотик, тому надувний матрац можна використовувати для відпочинку на воді. Флокідне покриття робить надувний матрац не вибагливим в догляді і після використання достатньо всього лише протерти його вологою тканиною, дати йому просохнути і упакувати до наступного використання.

Зазвичай матрац надувний Інтекс виконується в трьох кольорах: синьому, зеленому або чорному, але найпоширеніший колір - синій, що органічно вписується в інтер'єр. Лежати на матраці дуже затишно, так як при дотику з тілом тканина нагадує велюр і викликає приємні відчуття, а постільна білизна не ковзає в процесі сну.

Відпочинок на надувному матрац Intex комфортний і наповнений приємними враженнями.

Компанія СамеТо пропонує придбати недорого, за доступною ціною надувний матрац Intex, який можна відрегулювати з особистих переваг і зручності по жорсткості при накачуванні повітрям.

Надувний матрац ціною приємно Вас здивує, так що не втрачайте часу і купуйте прямо зараз.

Комплектація матраца:

  1. Матрац та інструкція.
  2. Насос і дві подушки.





Матрац Intex 152х203х22 см з насосом і подушками (68765)
Матрац Intex 152х203х22 см з насосом і подушками (68765)