Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Мішок для прання одягу Washing Bag 50х40 см.

Код товару: 1000754

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Дуже прикро, коли наші найкрасивіші і улюблені речі деформуються і набувають непривабливий вигляд після прання. Щоб уникнути такої ситуації, потрібно або прати делікатні речі вручну, або захистити їх від пошкодження під час прання у пральній машині за допомогою спеціальних пристосувань. Кращим виходом буде мішки для прання купити.

Характеристика мішків для прання

Мішок для прання білизни виконаний у формі сітки з нейлонових ниток, закривається на блискавку. Він не деформується від впливу води, миючих засобів і сильного обертання в центрифузі і надійно захищає від пошкодження ваші речі і саму пральну машину. Блискавка виготовлена з міцної пластмаси, тому не іржавіє від води.
Чохол має досить великий розмір (40х50см), тому в нього може поміститися кілька невеликих речей, або одна - дві речі великого розміру, наприклад, пара в'язаних светрів, скатертину або тюль.

Використання мішків для прання одягу

Мішок для прання одягу дуже простий у використанні:

  • Необхідно розстебнути блискавку і вкласти в чохол речі, заповнивши 2/3 його об'єму.
  • Закрити блискавку.
  • Покласти виріб в машину.
  • Після процедури вийняти чохол, розстебнути блискавку і дістати речі для просушування.
  • Просушити чохол.

Чохол призначений для багато разового використання і може служити вам протягом декількох років. У ньому можна прати будь-які делікатні речі: нижня білизна, шкарпетки, колготки, в'язані речі і т.д. У такій сітці білизна ніколи не порветься, не деформується, на ньому не утворюються стрілки і затягування. В результаті ви отримаєте чисті речі в первозданному вигляді.





Мішок для прання одягу Washing Bag 50х40 см.
Мішок для прання одягу Washing Bag 50х40 см.