Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Міні пилосос для комп'ютера і клавіатури USB Vacuum KY-8081

Код товару: 1001908
Опис

Доглядайте за Вашим комп’ютером легко з міні пилососом «Vacuum KY-8081»

Сьогодні в кожному будинку є комп'ютер, і часто навіть не один. Але будь-який ПК вимагає догляду, він часто забруднюється від пилу, обідів за ним і т. д. Тому для його чистки просто необхідний міні-пилосос для комп'ютерної клавіатури «Vacuum KY-8081». Цей вірний помічник завжди допоможе позбутися від складнодоступного дрібного сміття з робочого столу, а також з клавіатури комп'ютера або ноутбука. Не потрібно буде розбирати прилад або здавати його в сервісний центр для чищення кожен раз, адже «USB Computer mini Vacuum KY-8081» легко впорається з цим завданням в домашніх умовах і без додаткових маніпуляцій з ПК.

Мультифункціональність та комфорт USB пилососа 

Міні-пилосос доповнений зручною тонкої насадкою, що здатна проникнути під клавіші будь-якого типу і втягнути в себе не тільки пил, але і застрягла бруд, сміття, крихти і т. Д. А поверхню клавіш досить буде просто очистити після збирання щіточкою. «Vacuum KY-8081» має компактні розміри, зберігати його не проблемно, а використовувати дуже легко. Більш того, завдяки даному пилососу можна очистити не тільки клавіатуру, але і куллер системного блоку, наприклад. Щоб привести пристрій у роботу, Вам необхідно просто підключити його через USB-роз'єм до ноутбука або комп'ютера, а також включити сам пилосос. Тобто як бачите, Ви абсолютно не будете залежати від електромережі, адже пристрій працює від самого ПК. Ви навіть можете носити його з собою в сумці для ноутбука на роботу, брати в дорогу або в відрядження. Більш того, даний міні-пилосос не тільки має компактні розміри, він ще й досить легкий по вазі.

Купити міні-пилосос «Vacuum KY-8081» необхідно не тільки для особистого домашнього використання, але і на подарунок всім своїм близьким, родичам і друзям. Вони обов'язково зрадіють такому корисному приладу і будуть вдячні за такий зручний в експлуатації девайс!

Характеристики пилососа для комп'ютера:

  • Живлення: від USB;
  • Матеріал корпусу: пластик;
  • Колір корпусу: помаранчевий, синій, зелений;
  • Вага: 90 г.

Комплектація міні пилососа для клавіатури:

  • Комп'ютерний міні-пилосос USB Computer mini Vacuum KY-8081;
  • Насадка-щіточка;
  • Упаковка блістер.





Егор ( 2018-11-23 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ -1 ↑
Коментар:
Очень полезная вещь! Всем советую
Відповісти
Міні пилосос для комп'ютера і клавіатури USB Vacuum KY-8081
Міні пилосос для комп'ютера і клавіатури USB Vacuum KY-8081