Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Універсальний міостимулятор метелик - електростимулятор м'язів Butterfly Massager

Код товару: 1001238
Опис

Ваше тіло повинно бути вашою гордістю, його не можна соромитися. Якщо поки ви не впевнені, що вам є чим пишатися або ж твердо налаштовані зробити своє тіло ідеальним, вам просто необхідний сучасний інноваційний міостимулятор метелик. Цей міостимулятор універсальний і допоможе разом вирішити всі ваші проблеми - підтягнути шкіру, зробити її еластичною, прибрати всі небажані жирові відкладення, повернути тонус м'язам і стрункість фігурі.

Зазвичай робота над собою займає масу сил, часу, грошей та енергії. Але коли у вас є butterfly massager, ви ніколи не дізнаєтеся цих проблем. Бо ще ніколи до цього працювати над собою не було так просто.

Ви можете тренуватися в будь-якому місці і будь-який час, оскільки тренажер метелик компактний, працює автономно і непомітний навіть під одягом, що облягає

Ви можете тренуватися там, де вам зручно - готуючи на кухні обід, за переглядом свого улюбленого серіалу, прогулюючись з друзями в парку. У цей час ви будете відпочивати, а тренажер метелик для м'язів буде працювати за вас.
Для того щоб почати тренування, вам просто потрібно встановити метелика в потрібному місці і натиснути на кнопку. Тренажер виконує дуже багато функцій, оскільки одночасно моделює ваше тіло, підтягує шкіру, повертає м'язам тонус, силу і еластичність. І в цей же час в зоні дії покращується кровообіг, живлення м'язів та шкіри, поліпшується потовиділення, а разом з потом виводяться всі накопичені токсини і жирові відкладення. Стимулятор butterfly massager, відгуки про який тільки підтверджують його ефективність, також дуже ефективний у боротьбі з целюлітом і розтяжками. До речі, за рахунок комплексного впливу, після схуднення за допомогою тренажера немає ніяких розтяжок і обвислої шкіри.

Міостимулятор метелик для м'язів працює автономно, тому не має ніяких проводів, в яких можна заплутатися

Його можна покласти в сумочку і непомітно прикріпити на роботі і ніхто не зможе здогадатися, що, мило розмовляючи з клієнтом, ви насправді тренуєтеся і стаєте красивіше. Неважливо, де ви знаходитесь або куди прямуєте, ви можете завжди узяти butterfly massager з собою. Для його використання не потрібні спеціальні проводять гелі та креми. За рахунок спеціальної поверхні він швидко кріпиться в потрібне проблемне місце і так же просто знімається, не завдаючи дискомфорту. Тренажер ефективний для будь-якої групи м'язів. З його допомогою можна вибудувати унікальну систему тренувань, комбінуючи шість можливих робочих режимів з десятьма рівнями інтенсивності. Такий стимулятор стане відмінним подарунком не тільки собі, а й усім, кому ви бажаєте здоров'я і щастя. Ваші друзі, кохані і рідні обов'язково зрадіють такому доречного подарунку, тому що використовувати butterfly massager може кожен, незалежно від віку.

Порядок роботи масажера Метелик:

  1. При використанні масажера Метелик вперше, зніміть кришку корпусу, вставте батарейку в корпус позитивним (+) полюсом вгору, потім закрийте кришку корпусу. Примітка: коли батарейка буде вставлена, блок живлення включиться, натисніть кнопку «OFF/DOWN», щоб вимкнути живлення.
  2. Переконайтеся, що шкіра добре очищена.
  3. Зніміть прозору захисну накладку і залиште її в коробці.
  4. Прикладіть накладки до обраної ділянки шкіри.
  5. Натисніть кнопку «ON/UP» для підключення блоку живлення, автоматично включиться режим очікування для режиму А.
  6. Натисніть кнопку «ON/UP» ще раз для переходу масажера з режиму очікування в робочий режим; сила струму автоматично буде встановлена на першому (1) рівні. Кожне наступне натискання кнопки «ON/UP» буде збільшувати силу подання струму на один рівень, поки не буде досягнено останнього, десятого (10) рівня.
  7. Кожне натискання на кнопку «OFF/DOWN» буде зменшувати силу струму на один (1) рівень, поки не буде досягнено режиму очікування. Натискання кнопки «OFF/DOWN» в режимі очікування вимкне прилад повністю.
  8. Пристрій запам'ятовує останній робочий режим, і при наступному увімкненні за замовчуванням відтворює його.

Нічого додатково купувати не треба, пристроєм можна користуватися. Має дуже сильний розслабляючий ефект!

Розмір: 10.5х8 см.

Завантажити інструкцію до міостимулятор метелик і великий метелик Word





Даниил ( 2019-08-17 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
бьет очень сильно , есть много разных режимов интенсивности
Відповісти
Alex ( 2019-03-19 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Очень довольна покупкой, магазин оперативно со мною связался
Відповісти
Елена ( 2016-04-13 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ +3 ↑
Переваги:
Свои функции выполняет.

Відповісти
Універсальний міостимулятор метелик - електростимулятор м'язів Butterfly Massager
Універсальний міостимулятор метелик - електростимулятор м'язів Butterfly Massager