Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Багатофункціональна електрична мультиварка-яйцеварка Multifunction Steaming device

Код товару: 1002164

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

У Вас ще немає мультиварки, і Ви не любите габаритні кухонні прилади? Тоді зверніть увагу на цю чудову модель - поліфункціональну мультиварку-пароварку-яйцеварку Multifunction Steaming device!

Маленька, але функціональна

Як Ви зрозуміли, перед нами - міні-модель. Вона відрізняється абсолютно невеликими параметрами і радує своїм функціоналом. Будьте впевнені, ця мультиварка значно полегшить підготовку багатьох страв на кухні! Вона об'єднала в собі функції сковороди, каструлі і пароварки, тому з її допомогою можна приготувати багато смачненького. Тут виходить дуже смачна яєчня, омлет, млинці, соковита рибка, ароматний суп і навіть невелика піца. До речі, в цьому маленькому приладі можна одночасно зварити цілих 5 яєць. Для готування страв досить лише вибрати необхідний режим, і через парочку хвилин Ви будете насолоджуватися їх смаковими якостями.

Характеристики пристрою

Міні-мультиварка Multifunction Steaming device виконана з якісних матеріалів. Так, її корпус являє собою жароміцний нетоксичний пластик, що повністю нешкідливий для людського організму і добре витримує високі температури. Пристрій доповнено зручною ручкою ергономічної форми, що не нагрівається, і прозорою кришкою, що дозволяє стежити за процесом готування. Чаша має антипригарне покриття, а це говорить про те, що їжа не пристає до неї і не втрачає свого апетитного зовнішнього вигляду. Вага приладу також невелика - всього один кілограм, тому його легко можна брати з собою на дачу або на відпочинок. Причому перевозити дану мультиварку буде зручно не тільки в особистому автомобілі, але і в громадському транспорті, про що свідчать її вага і габарити.

Купити чудову міні-мультиварку Multifunction Steaming device можна на нашому сайті прямо зараз. Поспішайте, і вже через кілька днів Ви зможете оцінити всі її переваги особисто.

 

Характеристики:

  • Матеріал: пластик, тефлон
  • Кришка: прозора, термостійка
  • Вага: 1 кг
  • Номінальна напруга: 220-240 В 
  • Максимальна кількість яєць: 5





Багатофункціональна електрична мультиварка-яйцеварка Multifunction Steaming device
Багатофункціональна електрична мультиварка-яйцеварка Multifunction Steaming device