Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Поличка для спецій - це зручний набір для спецій і їх зберігання

Код товару: 1007373

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Дуже круто, коли всі речі мають своє місце, вони завжди під рукою і при цьому в повному порядку. Особливо важливий порядок, якщо мова йде про кухню. Численні столові прилади і кухонне приладдя, приправи, спеції і інші кухонні дрібниці, яких в будь-якої господині дуже багато. Багатофункціональний органайзер допоможе упорядкувати всі кухонні деталі і вигідно доповнити будь-яке інтер'єрне рішення.

Наведіть порядок на Вашій кухні з багатофункціональною підставкою для спецій!

Органайзер виконаний з якісного пластика, який є гіпоалергенним, і не має ніякого запаху. Це довговічний виріб. Він виготовлений в стильному чорно-білому дизайні і передбачає неймовірно велику кількість ящичків і відділень. Зверху подібний органайзер може служити звичайним містким ящиком. Зліва є відділення для зберігання виделок, ложок, шумовок та інших приладів. Тут також передбачений тримач для різноманітних дрібниць і шість прозорих висувних скриньок, в яких зручно буде зберігати спеції. Якщо Ви поставите в органайзер мокрі прилади, вода з них просто стікає вниз. Це відбувається завдяки наявності знімних відсіків, розташованих внизу і прихованих від очей. Конструкція продумана дуже ретельно і практично.

Поличка для спецій легко кріпиться до стіни, адже в комплекті передбачено все, що потрібно

Виріб дуже легкий і компактний, відмінне рішення для невеликої площі кухні. Він не буде займати багато місця, але при цьому вмістить в собі велику кількість різноманітних предметів.

Подібний кухонний набір для спецій та інших дрібниць - це мрія кожної господині. Приємно, коли все під рукою і в той же час, компактно складено. Стильний зовнішній вигляд і приємна ціна, як додаткові бонуси.

Характеристики набору для спецій:

  • Розміри органайзера: довжина - 40 см; ширина - 21 см; висота - 24 см,
  • Колір: чорно-білий;
  • Матеріал - пластик;
  • Кількість маленьких контейнерів для спецій: 6 шт.





Поличка для спецій - це зручний набір для спецій і їх зберігання
Поличка для спецій - це зручний набір для спецій і їх зберігання