Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Багатофункціональний вентилятор PACIFIC BREEZE 6 in 1 EL-2102

Код товару: 1000823

Знятий з виробництва
Гарантія: 3 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Багатофункціональний вентилятор не тільки подарує вам приємну прохолоду коли жарко і задушливо, але й не дасть нудьгувати, звеселяючи вас музикою, освітить вам шлях або простір коли темно, відлякає комах і дозволить стежити за часом. Один цей прилад суміщає в собі відразу декілька пристроїв:

  • вентилятор;
  • ліхтар;
  • радіо;
  • кварцовий годинник;
  • відлякувач комах.

Купити вентилятор представленої моделі рекомендується людям, які часто виїжджають за місто: любителям походів і пікніків, дачникам і городникам, рибалкам.

Функціональна характеристика портативного вентилятора

Прилад працює від звичайної електричної мережі, але завдяки наявності вбудованого свинцево-кислотного акумулятора може працювати і в умовах її відсутності. Для цього необхідно просто попередньо зарядити батарею і протягом декількох годин прилад зможе працювати автономно. Визначити, коли батарея повністю заряджена і коли вимагає додаткової підзарядки можна за допомогою світлового індикатора, розташованого на корпусі пристрою.
Портативний вентилятор може працювати в двох швидкісних режимах. У інтенсивному режимі ви отримаєте потужний потік холодного повітря, в слабкому режимі
― приємний легкий вітерець. Вибір режиму здійснюється за допомогою кнопки, на корпусі.

Прилад може виконувати функції ліхтаря. В якості джерел світла використовуються дві люмінесцентні лампи. Регулювати напрямок світлового потоку можна на свій розсуд, оскільки кут нахилу лампи регулюється в діапазоні 180 градусів.

Вентилятор настільний оснащений динаміком і висувною антеною, що уловлює радіохвилі з діапазоном AM/FM, тому ви можете насолоджуватися музикою під час відпочинку вдома або на природі, слухаючи свої улюблені радіостанції.
Конструкція приладу передбачає випромінювач ультразвукових хвиль певної частоти, що негативно впливають на комах. Тому, якщо ви будете знаходитися недалеко від працюючого пристрою, то будете надійно захищені від укусів комах.

Незважаючи на такий досить великий набір функцій, весь пристрій має зовсім невеликі розміри (41x33x13 см.) і трохи важить. Тому ви з легкістю зможете транспортувати його, вирушаючи на природу. Це дуже зручна річ, яка припаде до смаку будь-кому. Замовити вентилятор в інтернеті магазині можна з доставкою додому.





Сергей ( 2018-11-23 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Сервис компании - отличный/Заказу ещё как подарок родителям
Відповісти
Багатофункціональний вентилятор PACIFIC BREEZE 6 in 1 EL-2102
Багатофункціональний вентилятор PACIFIC BREEZE 6 in 1 EL-2102