Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Молоковарка зі свистком Bachmayer BM-1502 (2 літра)

Код товару: 1000173

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики молоковарки :

  • Високоякісна нержавіюча сталь
  • Подвійна стінка
  • Вбудований, знімний свисток
  • Кришка з нержавіючої сталі
  • Ємність 2 літри

Ви ще й досі використовуєте, старі, алюмінієві каструлі для підігріву, або просто для  приготування різних сумішей. Якщо результат змушує себе чекати довго, або вам набридло що, ви не встигаєте вчасно прибрати каструлю з вогню, тоді ми пропонуємо вам, нову каструлю молочник, яка не тільки завчасно попередить свистом про готовність суміші, але й також приготує її набагато швидше ніж звичайна каструля. Така молоко варка зі свистом буде вас тішити довгі роки, адже виготовлена вона з високоякісної нержавіючої сталі.

Принцип дії молоковарки зі свистом полягає в тому, що ви будете готувати свої суміші, виключно на паровій бані.

В такій каструлі ваше молоко ніколи не збіжить, а суміші ніколи не підгорять. Тому молочник зі свистом навіть не потребує постійного помішування.
Нова каструля для молока може використовуватися не тільки для того, щоб закип’ятити молоко, але й багато для чого іншого. Маючи об’єм два літри вона може використовуватися для приготування не лише тільки малих порцій  сумішей, але й для повноцінного приготування, наприклад каш та супів.
Ті у кого є малі діти зможуть без проблем використовувати молочника для приготування дитячого харчування та підігрівати дитячі суміші. А для любителів, яким подобається готувати солодощі, молочник стане незамінним прибором на кухні. З нею можна запросто розтопити шоколад, не боячись, що він підгорить, а також розтопити масло та зробити карамель, готувати заварне тісто та креми. Для тих хто полюбляє аромотерапію, можна буде запросто приготувати трав’яний настій з улюблених зборів трав.





Светлана ( 2013-10-25 )
Оцінка товара: Досвід використання: Немає
Відгук корисний?
↓ +1 ↑
Коментар:
Купила точно такой год назад, со свистком на резьбе, нержавейка снаружи(!!!) Внутри, между стенками, обыкновенное железо, которое поржавело за год, молочник прохудился и я его выкинула. Покупала примерно за 130 грн. Вот пять в поиске, но теперь я хочу настоящий, качественный. Может кто подскажет где взять?
Відповісти
Ольга Владимировна ( 2013-10-30 )
Відгук корисний?
↓ +1 ↑
Коментар:
Вы знаете, вот уже пол года пользуюсь, ничего пока (тьфу-тьфу-тьфу) не проржавело. Но у меня точно не на резьбе свисток. Может в этом разница... Я даже фонариком пыталась просветить, но стенки так близко друг к другу, что разглядеть ничего нельзя, но в видимой части ни намека на ржавчину. Где брать, это Вам решать, я тут брала.
Відповісти
Николай ( 2013-10-19 )
Оцінка товара: Досвід використання: Немає
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Вещь очень хорошая, но при покупке обращайте внимание на свисток. Как по мне, то он должен вставляться в посадочное место, а не ввинчиваться. В той молоковарке, что купил я - сама гайка из ржавеющего металла. После первого же кипячения пришлось выкручивать с помощью плоскогубцев. И проверяйте прочность ручки. Чем больше вес, тем прочнее корпус. Жестянка долго не протянет (даже если вы ее гладить будете). Спасибо за внимание.
Відповісти
Адміністратор магазину СамеТо
2013-10-20
Відгук корисний?
↓ +2 ↑
Коментар:
Уважаемый Николай. Спасибо за Ваш отзыв. Уверены, он будет полезен многим покупателям. Также хотим отметить, что на сегодняшний день, данная модель молочника оснащена именно одевающимся свистком без резьбы и выполнена из нержавеющей стали.

Відповісти
Маша Красилова ( 2013-06-11 )
Оцінка товара: Досвід використання: Немає
Відгук корисний?
↓ +1 ↑
Коментар:
Девочки, я добавлю, что если кашу варить нужно долго, а залито воды слишком мало, то она выкипает, я чуть не спалила кастрюльку  :( А так, мне понравилась. Внутрь входит не ровно 2 литра, чуть меньше, но думаю это из рассчета на водичку между стенками. Хозяйкам полезная вещица ;)
Відповісти

Молоковарка зі свистком Bachmayer BM-1502  (2 літра)
Молоковарка зі свистком Bachmayer BM-1502 (2 літра)