Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Радіоприймачі Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Фарборозпилювачі Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Муляж камери спостереження - камера обманка Dummy CCTV Camera

Код товару: 1001136

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Працює від: 2 ААА батарейок
Примітка: батареї не включені.

Муляж камери відеоспостереження - це дуже доступний і економічний спосіб ввести в оману неблагонадійних громадян.

Зовсім необов'язково встановлювати дороге устаткування в приміщенні або на деякій відстані від нього, щоб забезпечити безпеку собі, своїм домочадцям або співробітникам компанії. Камера-обманка зіб'є з толку самих бувалих злодюжок або хуліганів.
Муляж камери відеоспостереження з миготливим червоним світлодіодом коштує набагато дешевше справжньої, однак буде служити вірним «сторожем» від небажаних зазіхань. Завдяки миготливому червоному светодиоду з коротким інтервалом, таке пристосування імітує роботу високотехнологічних систем відеоспостереження. Створюючи ілюзію території, що професійно охороняється, муляж вуличної камери відеоспостереження запобігне незаконні дії неблагонадійних осіб.
Візуально зовнішня відеокамера муляж нічим не відрізняється від реально діючої камери! Пристосування можна розміщувати в бутиках, офісах, житлових приміщеннях, коридорах, паркінгах, під'їздах.
Це надійний захист від зловмисників і гарантія спокою людей на місці роботи вдома. Камера не потребує підзарядки, працює на батарейках.





Слава ( 2016-05-15 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
похожа на настоящую только жаль она не реагирует на движения

Відповісти
Муляж камери спостереження - камера обманка Dummy CCTV Camera
Муляж камери спостереження - камера обманка Dummy CCTV Camera