Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Чоловічий браслет Steel Rage Стіл Рейдж

Код товару: 1001421

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • Довжина браслета: 23 см.
  • Ширина: 8 мм.
  • Матеріал: сталь
  • Колір: сріблясто-золотий

Вибрати подарунок для чоловіка завжди важче, ніж для жінки. І якщо в даний момент ваша голова зайнята питанням: «Ну що ж подарувати близькому чоловікові?», Або ви в пошуках подарунка другу, або колезі, то можемо вам порадити звернути увагу на браслет Steel Rage. Останнім часом він набуває все більшої популярності серед чоловіків різного віку.

Особливості браслета Steel Rage

Справжня брутальна краса прикраси виражається в поєднанні прямих і вигнутих ліній. Деталі браслета символізують чоловічий характер: прямоту і наполегливість у досягненні поставленої мети і можливості повернути ситуацію і саме життя так як того потрібно чоловікові. Браслет не химерний, але в той же час вишуканий і стильний. Поєднання металів срібного і золотого кольорів говорять про те, що його господар знає ціну собі і любить дорогі ексклюзивні речі.

Браслет Steel Rage відмінно виглядає з одягом в класичному стилі будь-якої колірної гами. Так що ідеально підійде в якості подарунка людині, який за родом діяльності постійно носить класичні костюми. Він також добре поєднується з одягом зі шкіри та котону, так що буде доречним аксесуаром не тільки на діловій зустрічі, але і в повсякденному житті: на вечірці з друзями, зустрічі з рідними, прогулянці і т.д.

Якість браслета Steel Rage

Браслет Steel Rage характеризується високою якістю. Міцний метал і надійні з'єднання гарантують, що прикраса не зламається і не порветься навіть при досить сильному фізичному впливі. При правильному догляді браслет буде служити довгі роки. Його потрібно просто обмежувати від частого впливу вологи і зберігати в коробці в приміщенні з невисоким рівнем вологості.





Чоловічий браслет Steel Rage Стіл Рейдж
Чоловічий браслет Steel Rage Стіл Рейдж