Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Чоловічий станок для гоління - Бритва-Дзеркало Carzor

Код товару: 1002825

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Чоловічий станок для гоління - Бритва-Дзеркало Carzor

Чоловіки дбають про волосся на обличчі, щоб завжди мати доглянутий і акуратний зовнішній вигляд. Одні з них збривають все волосся, іншим подобається, коли довжина щетини становить всього декількох міліметрів, третім – наявність бороди або вусиків. Але в будь-якому з цих випадків за волоссям доводиться доглядати. На жаль, трапляються різні ситуації, коли людина випадає зі звичного способу життя на кілька днів. Наприклад, треба поїхати до родичів на вихідні, у відрядження, на відпочинок або хочеться відпочити на природі, сходити на полювання, переїхати на дачу. У цих випадках не завжди під рукою буде бритва або ж банально – бритва то може і буде, але не буде можливості повноцінно її використовувати. Причини можуть бути різні – відсутність розетки поруч, повний розряд електробритви, господар забув бритву вдома і т.д. Звичайно, можна скористатися одноразовим станком. Але, по-перше, не завжди його можна придбати, а по-друге, від таких одноразових варіантів у багатьох чоловіків виникає подразнення на обличчі. Саме тому рекомендуємо Вам на випадок виникнення подібних непередбачених ситуацій завжди мати під рукою універсальну компактну бритву-дзеркало Carzor з двома змінними касетами.

У чому особливості компактного станка для гоління Carzor?

Головна особливість даного аксесуара полягає в розмірі і дизайні. Бритва-дзеркало Carzor поміститься в будь-якому гаманці або гаманці, так як вона має параметри, як стандартна кредитна карта. Брати з собою її можна без проблем. Більш того, її завжди можна носити при собі на випадок форс-мажорних ситуацій. Carzor складається і двох частин – основи і знімного станка. В основі бритви можна зберігати кілька касет, для цього там передбачено наявність слотів. Щоб почати використання бритви, необхідно дістати лезо і вставити його в станок. У готовому до використання вигляді бритва Carzor досить зручна і компактна. До речі, зі зворотного боку планшетки є дзеркало, що дозволяє голитися навіть в далеких від цивілізації місцях.

Купити бритву-дзеркало Ви можете в нашому інтернет-магазині. Подбайте про це заздалегідь, щоб у Вас була можливість добре виглядати завжди і всюди.

Безпечна бритва для щетини Carzor, характеристики:

  • тип бритвеної приналежності: багаторазова бритва
  • зі зворотного боку планшетки розташоване дзеркало;
  • розміри аксесуара (Ш/Д/В): 54x86x3 мм.;
  • кількість лез: три
  • плаваючі головки: так
  • наявність змащувальної смужки: так
  • матеріал ручки: кольоровий пластик
  • кількість запасних касет: 2 шт.

 





Роман ( 2018-11-13 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Получил свой заказ, даже не ожидала что настолько понравится качество. Спасибо, за вашу работу!
Відповісти
олег ( 2018-04-27 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
Быстро доставили ! Спасибо

Відповісти
Чоловічий станок для гоління - Бритва-Дзеркало Carzor
Чоловічий станок для гоління - Бритва-Дзеркало Carzor