Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Лялька Маша (з «Маша і Ведмідь»)

Код товару: 1000452
Опис

Для будь-якої дівчинки нова лялька буде найбажанішим подарунком. Але якщо ви хочете своїй дитині доставити дійсно справжнє задоволення, щиро здивувати і висловити свою любов за допомогою подарунка, то лялька Маша - саме те, що ви шукали.

Ця приголомшлива лялька - копія персонажа з улюбленого більшістю дітей і багатьма дорослими мультфільму про Машу і ведмедя.

Образ в точності повторює непосидючу героїню. Впізнаване по мультсеріалу і модне нині у всіх дівчат рожеве плаття в білий горошок довершує схожість з мультяшной героїнею. Косинка і туфельки в тон роблять її дуже схожою на персонажа російських народних казок, тому така іграшка сподобається не тільки дітям, а й батькам, і навіть бабусям. А для сучасних іграшок любов декількох поколінь - це досить рідкісне явище. Кожна дівчинка хотіла б мати таку чудову і сучасну іграшку.

Однак це не просто лялька. Крім ефектної і впізнаваної зовнішності вона може повторювати смішним голоском будь-які фрази і слова, і навіть переспівувати за вами різноманітні мелодії. 

Матеріал, з якого виготовлена ця чудесна іграшка, абсолютно безпечний для дітей і відповідає всім екологічним стандартам. Тому ви можете не турбуватися за здоров'я вашої доньки. Відсутність дрібних і гострих деталей також допоможе вам залишатися спокійними.

Лялька Маша з мультфільму Маша і ведмідь стане кращою подругою вашій дитині.

Вона зможе розвеселити в сумні хвилини і стати супутницею при поході в будь-яке місце. Зовсім невелика вага робить ляльку легкою ношею навіть для трирічної дитини. З нею можна піти в дитячий сад, взяти в поліклініку або на прогулянку.

Для роботи ляльки потрібні три звичайні батарейки. Лялька Маша дуже проста і зручна у грі, бавитися з нею може навіть трирічна дитина. А якщо батарейки сядуть після довгої гри, то Маша на якийсь час буде просто звичайної лялькою.





Лялька Маша (з «Маша і Ведмідь»)
Лялька Маша (з «Маша і Ведмідь»)