Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Музичний нічник-проектор Зірки і ноти обертовий

Код товару: 1000642
Опис

Характеристики проектора: 

Розмір: 11.1 х 11.7 х 11.1 
Вага: 158 г 
Матеріал: пластик 
Живлення: 4 батарейки АА і USB 
Музика не відключается.
Комплектація: 
Нічник Зірки та Ноти -1 шт. 
USB-кабель - 1 шт. 
Коробка - упаковка 

Якщо Ви романтик, то Вам неодмінно сюди. 

Хочемо Вам запропонувати унікальний музичний нічник-проектор Зірки та Ноти, це проектор зоряного неба у Вашій кімнаті. 

Він не зможе залишити когось байдужим, будь то дорослий чи дитина. Це може бути прекрасним доповненням як романтичної обстановки закоханих, так і чудесним супроводом підготовки до сну Вашого малюка. Кожна дитина оцінить чарівництво цього дивовижного проектора, так як за лічені секунди його спальня перетвориться на приголомшливу країну сузір'їв і чарівного місяця з розслаблюючою мелодією, яка подарує море позитиву і прекрасний заспокійливий ефект, дозволить зануритися в казкову атмосферу умиротворення і позитивних емоцій. Для цього Вам потрібно лише натиснути на кнопку і Ви побачите цей чаруючий ефект, який занурить Вас в чарівний світ мрій, в якому Ви забудете про всі проблеми і турботи. 

Нічник Зірки і Ноти допоможе Вам насолодитися приголомшливими сузір'ями зоряного неба під релаксуючу музику, не виходячи зі своєї спальні. 

Будь-яка вечеря на двох пройде в більш романтичній обстановці, а юні астрономи і аматори, які люблять пізнавати нові сузір'я просто не встоять перед таким подарунком. 
Ефект даного нічника забезпечує спеціальна маленька лампочка блідо - жовтого кольору, яка знаходиться всередині проектора, зверху задано чіткий яскравий малюнок зоряного неба. При включенні приладу, нічник починає плавно обертатися навколо своєї осі на 360 градусів, що забезпечує заворожуючий ефект, що супроводжується релаксирующей мелодією, яка дуже доречно його доповнює при цьому маючи розслаблюючий ефект. 
Нічник дуже компактний, він легкий і простий у використанні, працює від пальчикових батарейок, а також Ви зможете з легкістю підключити його до свого комп'ютера. 
Нічник Зірки та Ноти стане прекрасним подарунком для Ваших близьких. Він підійде як для самого маленького карапуза так і для літньої людини, а його невисока ціна приємно Вас здивує і не вдарить по сімейному бюджету. 

Особливості нічника Зірки та Ноти: 

  • проектор обертається по колу; 
  • асортимент моделей, які відрізняються кольором, картинкою і мелодією; 
  • лампочку легко замінити; 
  • чітке зображення малюнка. 

Купити музичний нічник Ви зможете в інтернет-магазині «СамеТо», зробивши замовлення он-лайн або зв'язавшись з нами по телефону.





Музичний нічник-проектор Зірки і ноти обертовий
Музичний нічник-проектор Зірки і ноти обертовий