Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Набір ємностей для спецій підвісний HaoCai

Код товару: 1001422

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики

  • Матеріал - пластик.
  • Розмір тримача - 32х7х5 см.
  • Розмір ємності - 15х5х5 см.
  • Упаковка - 33х13х8 см.
  • Комплектація - 5 ємностей, тримач, 2 кнопки, 2 дюбеля, 2 шурупа.
  • Вага - 360 г.

Будь-яка господиня проводить багато часу на кухні, адже кожній жінці дуже хочеться побалувати свого чоловіка і улюблених дітей домашніми, свіжими, смачними і корисними стравами. Саме тому під час придбання нового житла або при ремонті в старому житло в першу чергу ми дбаємо про комфортне облаштуванні кухні, про те, щоб в ній було все необхідне під рукою для зручної готування. Посуд, крупи, спеції ... Будь-яка жінка повинна володіти цим арсеналом і знати, де і що знаходиться на її території.

Тому для Вашого максимального комфорту рекомендуємо Вам купити набір для спецій на підставці «HaoCai».

Всі ми знаємо, що більшість приправ на ринках і в супермаркетах продаються в пакетиках. Але зберігати їх в такому вигляді на власній кухні вкрай незручно. По-перше, можна випадково розсипати приправу, по-друге, вона може втратити свої ароматні і смакові якості, якщо її нещільно закрити. І ще, як правило, кожна жінка зберігає всі спеції в одному місці, але якщо це робити в таких пакетиках, то аромати приправ легко змішуються, перебиваючи один одне. Навіщо ризикувати своїми улюбленими спеціями? Чи не краще потурбуватися про їх зручноме зберігання на кухні?

Адже комплект на підставці «HaoCai» - краще для цього рішення.

Цей набір буде органічно виглядати в інтер'єрі будь-якої кухні. Більш того, розмістити ємності можна як безпосередньо на підставці, що продається в комплекті, так і на поличці. Кожна баночка легко відкривається і щільно закривається, а це забезпечує не тільки комфортне, але і якісне зберігання всіх приправ.
Набір «HaoCai» стане відмінним придбанням для особистого користування, але в той же час він є універсальних подарунком для кожної господині, адже будь-якій жінці буде приємно мати на кухні такий корисний і функціональний комплект!

 





Набір ємностей для спецій підвісний HaoCai
Набір ємностей для спецій підвісний HaoCai