Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Набір заколок для волосся Hairagami (Хеагамі)

Код товару: 1000268

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Скачати інструкцію до товару: "Набір заколок для волосся Hairagami (Хеагамі)"


Опис

Комплектація набору Hairagami:

  • заколка Хеагамі;
  • роздільник проділу;
  • дві заколки Monkey Bands;
  • два чорних спіральних кільця Spring Rings;
  • чотири W-видні шпильки;
  • заколка Le Loom;
  • заколка Hair Yoga (гумова багаторівнева пов'язка для занять йогою, фітнесом і т.д);
  • десять карток з картинками і рекомендаціями щодо використання.

Заколки для волосся Хеагамі відео:

Ідеальна зачіска? Легко! Разом з набором заколок Hairagami (Хеагамі)!

Все що потрібно зробити, це купити заколки Хеагамі, за допомогою яких Ви легко зробите чудові пучки, хвости і навіть комбінації з них. Ціна набору Hairagami відносно не велика, але кількість вражаючих зачісок, які Ви можете створити з Хеагамі, робить його на вагу золота! Якщо у Вас в арсеналі всього пару щоденних зачісок, наприклад «класичний пучок» або «кінський хвіст» з харагамі Ви можете урізноманітнити варіації основних зачісок і створювати в буквальному сенсі шедеври перукарського мистецтва!

Ось всього пару зачісок, які можна робити з набором шпильок Hairagami Хеагамі:

Ідеальний пучок


«Ідеальний пучок» - це універсальна зачіска, яку Ви можете зробити незалежно від приводу. Відмінно підходить для роботи, для вечірнього виходу в світ і навіть для дому, адже волосся не заважатиме готувати або прибирати, і для чоловіка важливо виглядати завжди красиво, а робиться така зачіска елементарно! Розчешіть волосся і затисніть їх між двох частин заколки Хеагамі по серединці, потім акуратно опустіть її до кінчиків волосся, так, щоб крайнє волосся не випадало, а залишалося всередині шпильки. Починайте закручувати заколку всередину, поки не доберетеся до потилиці. Зігніть Хеагамі і з'єднайте її кінці. Якщо десь вискочила волосина, просто приколіть її невидимкою. «Ідеальний пучок» готовий! Його можна прикрасити гарними шпильками або сіточкою.

Пучок з хвостом


«Пучок з хвостом» з Hairagami Хеагамі - це більш свіжа і цікава версія класичного «кінського хвоста». Ідеально підходить, щоб урізноманітнити свій зовнішній вигляд при зустрічі з подружками, посиденьками в кафе або поході в кіно. Розчешіть волосся, відокремте верхню частину волосся від нижньої. Затисніть верхню частину волосся, як у випадку з «Ідеальним пучком» і завертайте догори. Дійшовши до вершини, загорніть кінці шпильки донизу. З нижньої частини волосся зберіть звичайний класичний хвіст і оберніть кінці шпильки навколо основи хвоста.

Європейський пучок


Ця зачіска підходить, як жодна інша для офіційного заходу, де Ви повинні показати своє почуття стилю і вишуканість. На перший погляд вона нагадує класичний пучок, але для її створення буде потрібно трохи більше навичок і вправності. Все починається так само, як у варіанті з «Ідеальним пучком», тільки наприкінці заколка з'єднаються не кінцем, а краями.

І це тільки мала частина того, що можна зробити з набором шпильок Hairagami Харагамі!

А ще: «Серпантин», «Гамі твіст», «Калач», «Незабудка», «Перехресний хвіст», «Метелик», зачіска «Hairagami», «Серце Hairagami», «Китайське віяло», «Індонезійська косичка», «Багатошаровий пучок»і зачіска« Ракушка »! Інтригує? Тоді Вам просто необхідно купити набір заколок Hairagami (Хеагамі) і випробувати всі зачіски на собі або подругах! А дізнатися, як робити зачіски з Hairagami (Хеагамі) Ви можете скачавши інструкцію в кінці статті.
Будьте завжди чарівні!





Вероника ( 2016-04-29 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
интерестные заколочки, понравилось что есть книжечка с прическами, но еще много вариантов на ютьюьбе можно найти
Відповісти
Скачати інструкцію до товару: "Набір заколок для волосся Hairagami (Хеагамі)"


Набір заколок для волосся Hairagami (Хеагамі)
Набір заколок для волосся Hairagami (Хеагамі)