Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Набір для приготування чіпсів в мікрохвильовій печі Crea Chips

Код товару: 1002508

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Напевно, немає такої людини, яка б не любила чіпси. Так, це шкідлива їжа, але хрусткий солонуватий смак цих снеків викликає повний захват, як у дітей, так і у дорослих. Тому ми пропонуємо Вашій увазі унікальний комплект набір для приготування чіпсів «Crea Chips». За допомогою нього Ви отримаєте натуральні чіпси, які можна їсти навіть найменшим гурманам, при цьому витративши мінімум зусиль і матеріальних засобів.

Як використовувати набір для приготування чіпсів «Crea Chips»

Набір «Crea Chips» призначений для приготування смачних чіпсів удома в мікрохвильовці. За допомогою нього можна поласувати не тільки звичними для всіх картопляними чіпсами, а й яблучними, морквяними, гарбузовими і т.д. Даний набір характеризується тим, що під час готування снеків не треба використовувати жирну олію і можна застосовувати улюблені смакові добавки, наприклад, ті ж приправи з ароматом паприки, зелені і т.д. Такий спосіб приготування робить чіпси дієтичними, тому що вони менш калорійні за їх магазинні аналоги.

Як Ви вже здогадалися, процес приготування займе лічені хвилини. Для початку Вам необхідно вибрати необхідну кількість картоплі, почистити і помити її, нарізати скибочками за допомогою спеціального пристрою, а потім, розклавши всі скибочки в форму, помістити їх в мікрохвильовку. Приправити ароматними добавками чіпси можна вже в готовому вигляді. Час запікання снеків в мікрохвильовці залежить від її потужності, тому може бути різним у кожної господині.

Комплектація набору «Crea Chips»

У набір для приготування чіпсів «Crea Chips» входить форма для запікання їх в мікрохвильовці, пристрій для нарізування овочів тонкими і рівними скибочками, а також прилад, що захищає руки від травмування при нарізанні залишків овочів дрібних шматочків.

Здивуйте малюків на дитячому святі таким рідкісним для них ласощами, як чіпси! Купуйте набір для приготування чіпсів «Crea Chips», і успіх Вам гарантований!

Набір для приготування чіпсів в мікрохвильовій печі,​ характеристики:

  • Матеріал: ABS-пластик, нержавіюча сталь;
  • Габарити упаковки (ДxВxШ): 16x9x16 см.;
  • Вага брутто: 0.220 кг.;
  • Вага нетто: 0.145 кг.





Набір для приготування чіпсів в мікрохвильовій печі Crea Chips
Набір для приготування чіпсів в мікрохвильовій печі Crea Chips