Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Набір для привчання котів до унітазу CitiKitty Cat Toilet Training

Код товару: 1002450

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Набір для привчання котів до унітазу CitiKitty Cat Toilet Training

Сьогодні ми хочемо представити Вашій увазі справжню знахідку для власників котиків − набір для привчання котів до унітазу CitiKitty Cat Toilet Training Kit. Завдяки цьому чарівному комплекту Ви зможете назавжди забути про шкідливого вихованця, і про його несподівані сюрпризи по всій квартирі. Більш того, Ви значно заощадите сімейний бюджет, адже Ваш кіт привчиться не тільки справляти свої потреби в одному місці, але і робити це він буде не на спеціальний лоток, а прямо над унітазом. Тобто це означає, Вам не треба буде витрачати свої гроші на придбання наповнювача для лотка щомісяця. Тепер в квартирі не буде ні сторонніх неприємних запахів, ні слідів розсипаного наповнювача, ні інших забруднень, та й Ви не будете обтяжені постійним очищенням лотка. Достатньо буде лише спускати воду в унітазі після свого улюбленця.

CitiKitty Cat Toilet Training Kit – абсолютно універсальний

Комплект для привчання котів до унітазу CitiKitty Cat Toilet Training Kit можна використовувати для вихованців будь-якого розміру, як для кошенят, так і для дорослих котів, для абсолютно кожної породи тварин. Він сумісний з будь-яким унітазом (круглої, овальної або подовженої форми). Якщо Ви подорожуєте або їздите на дачу, набір для привчання котів до унітазу CitiKitty Cat Toilet Training kit можна брати з собою.

Комплектація набору для привчання котів до туалету та інструкція для використання

Використовувати набір для привчання котів до унітазу CitiKitty Cat Toilet Training Kit рекомендується після досягнення ними віку 3 місяців, коли вони вже можуть тримати рівновагу на кришці, і тільки після того, як кошеня вже постійно ходить в туалет в лоток. У комплект входить пакет наповнювача для попереднього рівня привчання кота і накладка із пластику. Виріб має 4 рівня-отвори, до яких поступово і буде звикати Ваш вихованець. Спочатку Ви його привчаєте ходити в туалет на унітаз, створивши ілюзію лотка на ньому, потім додаєте невеликий отвір, в який котик справляє свої потреби. Через певний час отвір збільшуєте до необхідних розмірів. Повірте, котик швидко звикне до нового туалету. Тільки врахуйте, що кожен етап його привчання повинен тривати близько 2-3 тижнів, в такому випадку тварина безболісно сприйме всі зміни.

Коштує такий комплект абсолютно недорого, а купити набір CitiKitty Cat Toilet Training Kit Ви можете в нашому інтернет-магазині прямо зараз. Привчайте свого котика до правильних і зручних звичок з раннього віку!

Характеристики CitiKitty:

  • Кількість рівнів-отворів в лотку: 4 шт.;
  • Внутрішні розміри лотка: 29x23.5 см.;
  • Розміри накладки: 37x38 см.;
  • Матеріал лотка: пластик;
  • Колір: білий;
  • Вага набору: 330 г.

Комплектація накладок на унітаз для кішок:

  • Пластикова накладка на унітаз з перфорацією різного діаметру;
  • Лоток-сидіння для накладки;
  • Пакет з наповнювачем для попереднього навчання кішки до унітазу;
  • Ілюстрований посібник з привчання кішки англійською мовою;
  • Фірмова упаковка.





Антон ( 2019-01-29 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Заказывал товар. Довольно неплохого качества. Менеджер - ответственная девушка на все вопросы отвечала сразу.
Відповісти
Алиса ( 2018-12-19 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Кошка приучилась после 3 недель, в общем покупкой довольна
Відповісти
Набір для привчання котів до унітазу CitiKitty Cat Toilet Training
Набір для привчання котів до унітазу CitiKitty Cat Toilet Training