Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Радіоприймачі Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Фарборозпилювачі Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Набір для шиття з 70 предметів «Швачка» Bradex

Код товару: 1000282
Опис

Терміново потрібно щось пришити або заштопати? Не пам'ятаєте де у Вашому будинку лежать нитки? Куди саме Ви їх поклали? Нитки знайшлися, а де ж голки? А може шукаєте ножиці? Ці питання, напевно, задає собі кожна хазяєчка, коли раптом щось треба підшити або підрізати. Що ж буває, але кожен раз нервово шукати той чи інший предмет для шиття Вам набридло?

Щоб позбутися від подібних незручностей пропонуємо Вам придбати універсальний і многофункціональний набір для шиття з 70 предметів «Швачка» від Bradex, який допоможе подбати про порядок усього Вашого швейного приладдя.

Відмінною особливістю набору є його гармонійний дизайн. Приваблива коробочка у вигляді куба просто унікальна завдяки своїй конструкції. Вона розкладається і складається на кілька частин за рахунок зняття верхньої кришки. І незважаючи на все це набір для шиття «Швачка» поєднує в собі до 70 предметів для Вашого рукоділля, в тому числі аж 40 котушок з нитками різних кольорів. Завдяки великій кольоровій гамі Ви без зусиль підберете собі нитку під той чи інший виріб.

На кожній стінці коробочки є еластичні тримачі, усередині яких і зберігаються котушки з нитками, по десять на кожній. У центрі дна призначена м'яка подушечка для голок, шпильок та інших дрібниць. Використовуючи цю компактну подушечку під час роботи і кожного разу після шиття, Ви не будете задаватися питанням, куди ж поділася голка? Стінки куба також вистелені м'яким покриттям і можуть бути додатково використані в якості подушечок для дрібних і гострих предметів шиття. Приємним доповненням є наявність в наборі компактних ножиць, сантиметра і наперстка.

Всього комплект для шиття налічує 70 предметів.

Серед них: безпосередньо сама коробочка для зберігання предметів шиття, 40 котушок ниток різноманітної кольорової гами, голки і м'яка подушечка для їх зручного зберігання, шпильки, сантиметр, наперсток, ножиці. Всі виробництва торгової марки «Bradex».

Набір не займе на жіночій поличці багато місця і зручний тим, що його без особливих зусиль можна транспортувати, наприклад, на дачу. Також завдяки стильному дизайну він стане незамінним подарунком як собі коханій, так і Вашим рідним і близьким.





Любовь Красковская ( 2015-03-19 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Маленький и очень аккуратный наборчик. Все на своих местах, сделан качественно, ничего нигде не торчит. Мне понравился!
Відповісти
Набір для шиття з 70 предметів «Швачка» Bradex
Набір для шиття з 70 предметів «Швачка» Bradex