Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Набір для спецій з 6 ємностей «Дерево трав та спецій»

Код товару: 1000314

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Погодьтеся, будь-яку хазяйку, засмучує безлад на кухні. Це занепокоєння то затихає, то виникає знову, особливо коли починаєш шукати потрібну приправу в переповненій відкритими пакетиками шафі. Безсумнівно, можна спробувати все це зібрання розсортувати по баночках, які можна знайти в засіках, і навіть спробувати підібрати до них кришки. Причому, обов'язково слід присвоїти ім'я власне кожній ємності, так як будь-яка жінка в курсі, що забрати потрібне з верхньої полиці з першого разу ніколи не виходить. Під руку завжди попадається абсолютно не те. Але якщо хоча б є позначення продукту, то це значно полегшує пошук.

Хочете, щоб ваші улюблені приправи завжди були в межах досяжності? Причому, бонусом нового придбання стане оригінальний аксесуар, який прикрасить вашу кухню? Тоді зверніть увагу на чудову штучку:

Набір з 6-ти ємностей для приправ "Дерево трав і спецій" з лаконічним продуманим дизайном

Конструктори постаралися додати утилітарному предмету риси екстравагантної харизми. Підставка аксесуара виконана у вигляді дерева, на гілках якого розташовуються контейнери з кришечками, колір яких чудово гармонує з будь-яким кухонним інтер'єром.

Ці кришки не тільки симпатичні, але і дуже функціональні, так як зроблені за унікальною технологією Оксілок. Завдяки цій розробці, ви можете бути абсолютно спокійні за герметичність посудини: продукт, навіть тривалий час знаходження в ємності, не буде підвладний ні волозі, ні проникненню всюдисущих комах. Є і ще одна функція, що порадує будь-яку акуратну господиню: якщо потрібна порційна кількість спецій, то можна просто потягнути кришечку вгору і відсипати рівно стільки, скільки потрібно в даний момент.

Характеристики набору для приправ "Дерево трав і спецій":

  • Матеріал: екологічний пластик;
  • Ємності для зберігання спецій і трав (6 шт., об'єм 200 мл.);
  • Має розбірну конструкцію;
  • Кришки, із запатентованою системою «Оксілок», що забезпечує герметичність;
  • Кришки мають різні кольори (на вибір: салатовий, рожевий, помаранчевий);
  • Подарункова упаковка.

До речі, це відмінний подарунок, який можна купити за доступною ціною для своєї найкращої подруги, мами або бабусі. Чоловікам ніколи задуматися про такі дрібниці. Тільки жінка точно знає, що може полегшити нелегку працю на кухні.





Зинаида ( 2018-11-13 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:

отличная компания, вежливый персонал, консультации, порадовала доставка, обмен брака, в целом рекомендую магазин, больше бы таких
Відповісти
Катерина ( 2018-08-06 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Красивый набор, хорошо дополнил дизайн кухни!
Відповісти
Набір для спецій з 6 ємностей «Дерево трав та спецій»
Набір для спецій з 6 ємностей «Дерево трав та спецій»