Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Набір для догляду за ступнями Ped Egg (Пед Егг) з ручкою

Код товару: 1000659

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Комплектація набору для догляду за ступнями:

* Сталева щітка
* Накладки з наждачного паперу
* Пластиковий корпус

Дуже часто ми стикаємось з проблемою сухої шкірі і для  усунення її, використовуємо різні креми та лосьйони. Та потріскану, суху шкіру з п’ят ніякий засіб та пемза так просто та без зусиль не прибере. Отже, прийшов час для нового засобу проти загрубілої та відмерлої шкіри на ваших ніжках. Ми пропонуємо вам новинку.

Представляємо вам легкий та зручний у використанні прилад Ped Egg.

Це новий набір для догляду за шкірою ваших ніжок.  Більше не потрібно витрачати кошти на безліч кремів та лосьйонів, що дають не значний ефект чи не дають результату взагалі. Набір для очищення п’ят зробить свою справу відмінно, і вже після першого використання ви побачити результат дії Пед Єгг.
Прилад за своє конструкцією нагадує терку з наждачного паперу , що знімає стару та загрубівши шкіру, залишаючи після себе ніжні та гладкі п’яти.  Все, що вам потрібно, це лише взяти його в руки, піднести до потрібної ділянки на шкірі п’ят, та з легкістю повільно почати терти,  притискаючи сильніше лише на ділянках сильної загрубілості шкіри. А залишки вашої роботи залишаться у спеціальному контейнері, який після завершення процедури,  дуже легко очищується. Отримувати СПА процедури для ніжок на дому тепер реально, разом  з новим набором для догляду за шкірою ніг.
 





Набір для догляду за ступнями Ped Egg (Пед Егг) з ручкою
Набір для догляду за ступнями Ped Egg (Пед Егг) з ручкою