Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Набір іграшок Щенячий Патруль Paw Patrol

Код товару: 1001801
Опис

  • У наборі 15 іграшок (іграшки повторюються).
  • Висота іграшки в середньому 7 см.
  • Рюкзачки відкриваються.

Якщо ваше чадо є шанувальником мультфільму «Щенячий Патруль» про собак-рятувальників, Ви обов'язково повинні придивитися до великого набору іграшок, який ми хочемо запропонувати вашій увазі.

Щенячий патруль комплект Максимум - це повноцінний набір для малюків, адже він складається з усіх популярних персонажів даного мультфільму.

Всі пси-рятувальники відрізняються реалістичним дизайном і яскравістю фарб. З кожним героєм цікаво грати, як окремо, так і в комплекті з іншими персонажами. Дитина самостійно придумує сюжет пригод цих кумедних песиків, їх діалоги, розвиваючи тим самим свою фантазію і мислення.

Варто відзначити, що іграшки підходять навіть для самих маленьких шанувальників мультфільму, вони виконані з безпечних матеріалів, а при фарбуванні іграшок використовувалися нетоксичні і нешкідливі фарби. Фігурки зроблені з якісного і довговічного пластику. Більш того, у кожної собачки є на грудях значок, при натисканні на який розкривається рюкзак-трансформер. Дітки дуже люблять дані рюкзаки, адже у кожного героя-пса в них знаходяться найнеобхідніші інструменти для порятунку. Якщо підключити дитячу фантазію, то будь-яка гра з набором перетвориться в захоплюючу пригоду. Батьки також можуть бути залучені в гру з даними комплектом. Вони навіть можуть в ігровій формі вплинути на свою дитину в виховних цілях, показавши на прикладі героїв з «щенячого патруля» головні правила поведінки в суспільстві, наприклад, на дорозі, в супермаркеті, в поліклініці, або ж пояснивши головні риси характеру, такі як хоробрість , сміливість, безстрашність і т. д.
Ваша дитина мріє про свій комплекті іграшок-героїв з «щенячого патруля»? Тоді набір персонажів Максимум - якраз те, що вам треба!





Набір іграшок Щенячий Патруль Paw Patrol
Набір іграшок Щенячий Патруль Paw Patrol