Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Набір «САДОВОД» (лопата, граблі, розпушувач)

Код товару: 1000372

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Люди, які далекі від садівництва, дуже часто переконані в тому, що дача є справжньою каторгою. Просто їм невтямки, що за допомогою спеціального набору інструментів можна з легкістю облаштувати дачне життя таким чином, що залишиться достатньо часу на відпочинок.

Якщо ви збираєтеся поїхати влітку на дачу і посилено попрацювати на своїй дачній ділянці: привести в порядок грядки і клумби, то зовсім необов'язково навантажувати величезні сумки з різними садовими інструментами. Компактний і мініатюрний набір «САДОВОД» зможе легко за своїм функціоналом замінити громіздкі інструменти, які займають багато місця на садовій ділянці. Крім того, цей універсальний набір стане в нагоді як власникам дачних соток, так і любителям кімнатних рослин.

За допомогою набору «САДОВОД», який складається з 3- х інструментів (розпушувача, грабель і лопати), вам вдасться успішно працювати на вашій дачі, а також доглядати за розсадою і кімнатними рослинами.

Багатофункціональність даного набору дасть вам можливість без зайвих зусиль і швидко скопати грядки, розпушити їх, а також позбутися від різних бур'янів. Всі інструменти даного набору оснащені зручними ручками, які виготовлені з високоякісного пластику. Вони не подряпають і не пошкодять ваші долоні. Ви зможете швидко і легко відмити всі пристосування набору «САДОВОД» навіть у холодній воді.

Набір «САДОВОД» (лопата, граблі, розпушувач) найпростіше купити в нашому інтернет - магазині. Ми пропонуємо вам комплект практичних, зручних і вельми надійних інструментів з набору «САДОВОД», які неодмінно зроблять вашу роботу приємною і легкою як ніколи.

Ви зможете придбати набір цих інструментів у подарунок своєму коханому дачнику або дачниці. Повірте, вони дуже зрадіють такому несподіваному, а головне корисному презенту.





Набір «САДОВОД» (лопата, граблі, розпушувач)
Набір «САДОВОД» (лопата, граблі, розпушувач)