Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Надувна подушка для подорожей Travelrest Inflatable

Код товару: 1000530

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Той, хто часто вирушає в подорожі або тривалі відрядження, знайомий з проблемою втоми. В автобусі, машині, поїзді і літаку хочеться розслабитися. Для комфортного відпочинку необхідна подушка. Безумовно, ніхто не буде брати з собою в поїздку громіздкі подушки, тому потрібен якийсь компактний варіант.

Надувна подушка для подорожей Travelrest Inflatable Travel Pillow справляється на відмінно з усіма своїми завданнями під час поїздок.

  1. Подушка має компактні розміри, вона не буде займати багато місця в сумці або валізі. Подушка відмінно вміщається в кишені сидіння літака або бардачку автомобіля. Модель оснащена спеціальними стрічками, які дозволять підвісити її на гачок, коли в ній немає необхідності.
  2. Подушка легко надувається і здувається, від вас не потрібно зайвих зусиль.
  3. Модель підходить як для дорослих, так і для дітей, так як вона ідеально "обіймає" шию, забезпечуючи комфортний відпочинок і здоровий сон. Подушка допомагає підтримати хребет, зніме напругу зі спинних м'язів, змусить вас по-справжньому розслабитися.
  4. Цей аксесуар для подорожей згладить нерівності і купини на дорозі, поїздка буде здаватися м'якшою.

Подушка для подорожей Travel Pillow виконана з мя’кого флісу, цей матеріал неймовірно м'який і приємний для шкіри, до плюсів відноситься і те, що він не вбирає вологу. При виготовленні даного товару виробник використовував тільки гіпоалергенні і екологічно чисті матеріали.

За подушкою неймовірно просто доглядати. Після використання її необхідно здути, можна прати при звичайному режимі в пральній машині, сушити природним шляхом.

З новою, комфортною подушкою для сну і відпочинку всі ваші відрядження будуть проходити легко, незважаючи на довгі перельоти і переїзди ви завжди будете почувати себе у формі. Подушка стане незамінним інструментом у походах, відпочинку на природі, авто-подорожах.





Надувна подушка для подорожей Travelrest Inflatable
Надувна подушка для подорожей Travelrest Inflatable