Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Надувний диван - трансформер 5 в 1 Bestway

Код товару: 1000321

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Надувний диван Bestway є унікальним багатофункціональним диваном - трансформером!

Розмір: 188х152х64 см.

Його застосування продумано до дрібниць - все досить просто і до неможливості зручно! Тоді звідки взялася така широка назва - багатофункціональний надувний диван - матрац трансформер? Властивість багатофункціональності проявляється в тому, що, купуючи надувний диван Bestway, Ви тут же купуєте відразу кілька повноцінних меблевих предметів.
По-перше - двомісне спальне ліжко, яке ви можете використовувати для того, щоб повноцінно відпочити або виспатися. Легким рухом руки ліжко перетвориться в диван, на якому Ви можете комфортно подивитися телевізійні програми, почитати улюблену книгу або просто поговорити. У подібній формі Ви можете використовувати виріб в якості високого ліжка для дитини. Знову розкладіть отримане ліжко, переверніть його  - і перед Вами вийшов зручний шезлонг, розташувавшись на якому можна відпочити на природі.
Надувний диван - матрац виробляється на заводі із застосуванням якісних і безпечних для організму людини матеріалів - полівінілхлориду (ПВХ). Крім того, перед продажем виріб обов'язково проходить перевірку. ПВХ є дуже міцним матеріалом, який здатний витримати велике навантаження, різкий перепад температури (виняток становить низька температура), а також витримує вплив на нього як неорганічних, так і органічних речовин.

У разі забруднення, надувний диван - ліжко дуже легко чиститься або миється за допомогою вологого шматка матерії.

Додаткова жорсткість надувного дивану досягається особливою системою внутрішніх перегородок, які призначені витримувати різне навантаження.
Надувний диван трансформер Bestway має покриття з велюру, яке на дотик дуже приємне. Це покриття перешкоджає зісковзуванню простирадла з дивана.
Якщо Ви бажаєте зберегти надувний диван протягом тривалого часу, не варто чинити на нього надмірне навантаження, що перевищує допустиму вагу. Не варто стрибати на ньому, а також ходити по ньому ногами, коли вся маса тіла чинить тиск в одному місці.

Ви можете використовувати диван - трансформер в якості:

1. двомісного дивана;
2. двомісної кушетки;
3. дивана з відкидною спинкою;
4. двомісного ліжка;
5. високого одномісного ліжка.





Andrey ( 2016-11-04 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Недоліки:
Не надежные ниппели, спускает. Рвется в местах торсионных соединений (овальные, на поверхности дивана). Заплатка для ремонта не держит, отклеивается. Качество изделия низкое.

Переваги:
Дешевый, легко и быстро надувается и складывается. Можно превратить в кресло и снова в кровать очень быстро, без усилий.

Коментар:
Купил недавно, пользуюсь 3 месяца, за это время 2 или 3 раза просыпались утром на спущенном диване. Клеил его 10 раз, материал в местах соединений рвется, не надежный. Такое впечатление что китайцы делают из смеси навоза и отходов пластмассового производства.
Відповісти
Надувний диван - трансформер 5 в 1 Bestway
Надувний диван - трансформер 5 в 1 Bestway