Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Наколінник з собачої шерсті 14 х 29 см (2шт)

Код товару: 1000637
Опис

Чи чули Ви коли - небудь про східну медицину, китайську та тибетську? Яка завжди відрізнялася широким спектром лікувальних препаратів з натуральних компонентів і волокон місцевого призначення, одним з таких натуральних компонентів, у народів сходу широко використовується собача шерсть. 
Вона прославилася своїми цілющими властивостями профілактичного характеру при таких хворобах, як ревматизм, артрит, варикозні розширення, а також має зігріваючий ефект, при довгому перебуванні на холоді. 
Згадайте зимовий одяг народів Тибету, саме собача шерсть використовується, як основний матеріал для пошиття теплих речей. 

Наколінники з собачої шерсті неодмінно стануть для Вас незамінним аксесуаром, який допоможе впоратися Вам з багатьма проблемами і дискомфортом. 

Вони не тільки зігріють Ваші суглоби, але і запобігнуть виникненню багатьох хвороб в області колін. 
Собача шерсть містить поверхнево активні речовини, які мають властивість проникати в шкіру, знімаючи хворобливі відчуття, покращує циркуляцію судин, посилює кров'яної приплив, живить тканини і стимулює м'язову діяльність. 
З давніх часів в східній медицині відомо, що носіння наколінників з собачої шерсті знімає набряклості м'яких тканин, а також собача шерсть зупиняє запальний процес, полегшуючи загальний стан. 
Про позитивні властивості собачої шерсті можна говорити нескінченно, вона має зігріваючий ефект і має вплив на нервові закінчення, стимулюючи їх, вона благотворно впливає на стан судин шкіри та нервової системи. 
  Комплектація: 
наколінники з нашивками з собачої шерсті 14 х 29см, 2 шт в комплекті.





Наколінник з собачої шерсті 14 х 29 см (2шт)
Наколінник з собачої шерсті 14 х 29 см (2шт)