Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Наколінники для зимової риболовлі ideaFisher

Код товару: 1001508

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • Розмір: XXL
  • Сезон: Зима
  • Кількість кишень: 2
  • Колір: чорний

Навіть пекучий мороз за вікном не стане перешкодою для справжнього рибалки і не втримає його від задоволення посидіти над лункою. Безвітряна погода, яскраве сонце і блискучий лід вабить його не менше, ніж плескіт хвиль.

Під час зимової риболовлі рибалці часто доводиться ставати на коліна прямо на лід. В результаті цього одяг поступово промокає і коліна замерзають. Це вкрай негативно позначається на здоров'ї суглобів і може привести до виникнення хронічних захворювань кісток. Тому дуже важливо захистити коліна від промерзання.

Що тільки не придумують рибалки, щоб зігрітися під час зимової риболовлі. На щастя, в даний час можна придбати спеціальний одяг і взуття, яка дозволяє не замерзнути навіть при довгому знаходженні на вулиці. Одним з важливих елементів спорядження для зимової риболовлі є наколінники, які оберігають суглоби від переохолодження.

Залиште в минулому різні килимки, дощечки, шматки пінопласту, які потрібно було кожен раз тягати за собою. Краще один раз купити наколінники для зимової риболовлі IdeaFishеr і забути про цю проблему назавжди.

Наколінники для зимової риболовлі IdeaFishеr - турбота про здоров'я

Наколінники IdeaFishеr прості і зручні у використанні. Вони надійно кріпляться на колінах за допомогою міцних м'яких ремінців і застібаються на застібки-карабіни. Довжину ременів можна регулювати, в залежності від вашої фігури і одягу.

Наколінники складаються з трьох шарів:

  1. Зовнішня поверхня наколінників виконана з прогумованої еко-шкіри, яка має дуже високу щільність, яка не пропускає вологу, не боїться дуже низьких температур, не тріскається і не стирається при постійному контакті з льодом і снігом.
  2. Середній шар - це м'який гнучкий вкладиш зі спеціальної піни, товщиною 10мм.
  3. Внутрішній шар зроблений з якісної підкладкової тканини.

На внутрішній стороні кожного наколінника є кишеньки, в які можна вкласти додатковий шар утеплювача або використовувати його як сумку коли ви йдете на лід або вже збираєтеся додому - помістити в кишеню будь-який інструмент або снасть. Головне не забудьте його вийняти, коли будете сідати на лід.

 





Наколінники для зимової риболовлі ideaFisher
Наколінники для зимової риболовлі ideaFisher