Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Наколінники з собачої шерсті Nebat Небат

Код товару: 1001091
Опис

Склад: собача шерсть, бавовна, лайкра.

Висота 27 см.

Маркування Розмір
4 S-M
5 L-XL
6 XXL
7 XXXL

Біль у суглобах може турбувати кожного - студента-підлітка, професійного спортсмена і бабусю-пенсіонерку. Для профілактики і лікування таких неприємних відчуттів фахівці рекомендують використовувати наколінники з собачої шерсті. Цей аксесуар надає зігріваючий ефект на колінні суглоби, завдяки чому поліпшується циркуляція крові і прохідність судин. Виріб за допомогою сухого тепла здатний впоратися з колючою або ниючою біллю, нормалізує стан нервових закінчень, а також стимулює відтік рідини, яка накопичується в суглобах при різних запальних процесах.

Використовувати наколінник для суглобів рекомендується людям з варикозним розширенням вен, тим, у кого були переломи, оперативні втручання в даній області, розриви меніска, спортсменам, літнім людям, і всім, кого турбують запальні процеси суглобів. Особам, які працюють постійно на холоді і протязі, просто необхідний зігріваючий наколенник, інакше їм не уникнути больових відчуттів в колінах. Варто зазначити, що такий аксесуар не тільки зігріє, але ще і позбавить від втоми в ногах і напруги. Він практично не помітний під одягом і еластично прилягає до тіла, тому не створить відчуття дискомфорту. Загалом, такі наколінники - це бюджетний виріб, який прослужить Вам протягом довгих років і виручить в найнеобхідніший момент. Головне, правильно вибрати розмір, вимірявши обхват коліна. Так, для людей з об'ємом 32-36 см знадобиться розмір 4, для 36-40 см - 5, для 42-48 см - 6, а для 50-54 см - 7.

У Вас є чудова можливість купити наколінники з собачої шерсті в інтернет-магазині «Саме То» за доступною вартістю. Ми пропонуємо своїм клієнтам тільки якісний товар від перевірених роками виробників, тому Ви гарантовано залишитеся задоволені покупкою.





Тамара ( 2016-05-15 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ +1 ↑
Переваги:
У меня проблемы с ногами и очень сложно найти хоть что-нибудь с таким обхватом, как у меня. Взяла себе размер 7. Идеально! Эффект почувствовала моментально! Уже вторые себе покупаю. Даже сплю в них, а то даже спать спокойно не могла из-за болей

Відповісти
Наколінники з собачої шерсті Nebat Небат
Наколінники з собачої шерсті Nebat Небат