Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Наколінники зігріваючі з верблюжої вовни Nebat

Код товару: 1001714
Опис

Склад: верблюжа шерсть, бавовна, лайкра.

Маркування Розмір
4 S-M
5 L-XL
6 XXL
7 XXXL

Висота: 26.5 см.

Біль в колінах відчуває половина населення Землі у віці понад сорок років. І чим вище вікова категорія, тим більше відсоток людей, які страждають від цієї недуги. На жаль, причина даного явища банальна і незаперечна. Наші суглоби згодом стираються, руйнуються і виходять з ладу, також як і будь-які механізми мають рухомі частини.

Звичайно, обдурити природу неможливо. Але значно поліпшити стан суглобів і позбутися від болю цілком реально. Потрібно купити наколінники зігріваючі еластичні з верблюжої вовни. Верблюжа шерсть володіє унікальними властивостями і благотворно діє на організм.

Лікувальний ефект від наколінників з верблюжої вовни

Цілющі властивості верблюжої вовни відомі людям дуже давно. У пустелі - природному середовищі верблюдів - дуже сильні перепади температур. Вдень температура піднімається більше 50 градусів, а вночі опускається нижче нуля. Тому їх шерсть має унікальну структуру. Вона порожня всередині і чудово зберігає тепло. При цьому вона дуже м'яка і приємна на дотик. Набагато м'якше, ніж овеча і собача. Тому наколінники зігріваючі еластичні з верблюжої вовни можна одягати безпосередньо на голе тіло. Вони не подразнюють шкіру і не викликають алергії. Та ще й не тільки акумулюють тепло, а й надають ефект мікромасажу. В результаті цього поліпшується кровообіг, в суглоб надходить більше поживних речовин, покращується регенерація клітин.

Використання наколінників з верблюжої вовни

Наколінники зігрівають еластичні з верблюжої вовни дуже м'які і еластичні. Вони прекрасно тримаються на суглобі, не зісковзують і не створюють дискомфорту. Вони практично не помітні під одягом.
Використовувати наколінники еластичні з верблюжої вовни рекомендується для профілактики і лікування таких захворювань як:

  • невроз,
  • артрит,
  • неврит,
  • варикозне розширення вен,
  • хронічні запалення суглоба і т.д.

Їх застосування сприяє швидкому відновленню після операцій, при травмах і розтягненнях.
Використовувати наколінники зігріваючі еластичні з верблюжої вовни рекомендується людям, які змушені за родом своєї діяльності часто перебувати на протягах, на відкритому повітрі або в холодних і вологих приміщеннях.





Наколінники зігріваючі з верблюжої вовни Nebat
Наколінники зігріваючі з верблюжої вовни Nebat