Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Насадка на фен для завивки волосся Air Curler

Код товару: 1000671
Опис

Прийоми завивки волосся знайомі кожній жінці ще з дитинства - це накручування бігуді і використання плойки. Обидва ці способи вимагають досить багато часу і травмують волосся. Сьогодні є більш простий і абсолютно безпечний спосіб створення красивої зачіски. У продажу з'явилася насадка на фен для завивки волосся, за допомогою якої можна закрутити пасмо в спіраль всього за 20 секунд за допомогою руху повітря. 

Характеристика насадки на фен для завивки волосся 

Насадка має форму циліндра, в якому локони повітряним потоком закручуються в спіраль. Таким чином, пасмо формується в спіраль тільки під впливом повітря, тому структура волосся не порушується і вони залишаються абсолютно здоровими, на відміну від використання бігуді з гачками або гарячої плойки. В результаті ви і сушите волосся після миття і одночасно моделюєте зачіску. 

Використання насадки на фен для завивки волосся 

Використовувати пристрій дуже просто: 

  • Потрібно вимити і добре розчесати волосся. 
  • Прикріпити насадку до сопла вашого фена. 
  • Відокремити одне пасмо і помістити його в циліндр. 
  • Включити фен і почекати приблизно 20 секунд. 
  • Прибрати фен. 

В результаті цієї процедури ви отримаєте пружний спіральний локон. Таким чином, всього за кілька хвилин можна накрутити всі пасма і отримаєте чудову зачіску. Для отримання більш стійкого ефекту необхідно скропити пасма лаком. 
Air Curler підходить для більшості моделей фенів.





Насадка на фен для завивки волосся Air Curler
Насадка на фен для завивки волосся Air Curler