Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Насос електричний акумуляторний (66626)

Код товару: 1000500

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Електронасос Quick Fill DC - один з яскравих представників зручних і корисних сучасних виробів. Електричний насос призначений для надування різний побутових виробів.

Сьогодні налагоджено масовий випуск безлічі надувних предметів. Провідним виробником в цій сфері є «BestWay». Щоб скористатися такими речами, не обійтися без насоса для BestWay. Він дозволить за найкоротший час з невеликого згортка отримати повноцінне ліжко, дитячий басейн, човен, матрац і т.п.

Насос для надувних ліжок простий і надійний в експлуатації.

Його можна підключити, в мережу 12 вольт. Це дуже зручно, так як, виїхавши, наприклад, на природу, є можливість швидко накачати надувний предмет, підключивши насос до прикурювача в автомобілі.
 

Головною позитивною якістю насоса є простота у використанні і його універсальність. Він дозволяє швидко і без зусиль облаштувати відпочинок. Застосовується для накачування і спуску повітря.
Для успішного користування продукцією Intex Comfort - Rest, яка популярна і зарекомендувана, пропонується насос для Интекс.

Характеристики електро насосу для Intex, BestWay:

Зовні ергономічний і компактний має наступні параметри:

  • маса - 2 кг;
  • розмір - 10х18 см;
  • матеріал - пластик;
  • колір - чорний;
  • комплектація - шнур для живлення, 
  • живлення - від мережі 12 вольт, 

Підсумовуючи, потрібно відзначити широку популярність насоса в побуті. Провідний світовий виробник виробу гарантує довговічну і безвідмовну роботу товару. За будь-яких питань про даний товар звертайтеся у фірму СамеТо. Співробітники нададуть кваліфіковану допомогу та консультацію з даної продукції і швидко оформлять замовлення.

 





Насос електричний акумуляторний (66626)
Насос електричний акумуляторний (66626)