Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Насос ручний Intex подвійної дії (68614)

Код товару: 1000496

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Ручний насос Intex, як правило, успішно використовується для накачування великого асортименту виробів. Розміри його надзвичайно компактні, що забезпечує зручність при експлуатації. Одночасно утримувати насос і накачувати повітря зможе не тільки чоловік, ця нескладна процедура цілком здійсненна і жінкою, і дитиною. У продаж надходить в основному насос чорного кольору, але бувають і винятки.

Область застосування:
Насос накачає виріб будь-якої конфігурації і геометричного розміру. Це може бути будь-яке надувне ліжко, гумовий рухливий басейн, надувна іграшка вашого малюка, товари для спорту. Завдяки розмірам, насос став досить популярним серед людей які ведуть активний спосіб життя. Насос, з моменту своєї появи, припав до душі рибалкам і мисливцям. Для роботи насоса, немає потреби в пошуку джерела електроенергії. Він добре вміститься як в дорожній сумці, так і рюкзаку.

Експлуатаційні якості:
Раніше виробник випускав і інші насоси Інтекс, серед яких був приблизно такий же насос ручний, з трохи меншими розмірами. Що вийшов ж, йому на заміну, Intex, в півтора рази збільшив продуктивність. Причому, це не відбивається на необхідній кількості витрачених зусиль. У виробництві насоса був застосований високоякісний пластик, що володіє до того ж і хорошими протиударними властивостями. Всі деталі щільно підігнані один до одного, що обов'язково позначається на високій продуктивності і швидкості наповнення повітрям потрібного виробу. Одним з вдалих практичних властивостей насоса, стало те, що у нього два робочих ходи. Рух повітря насосом створюється і при переміщенні рухомого поршня вгору, і при русі у зворотний бік. Ця чудова властивість дозволить не тільки накачати повітря в виріб, але і допоможе швидко позбутися від нього.

Довжина пристрою 36 см.

У комплекті крім самого насоса ви знайдете три насадки, що мають різний діаметр. Цим виробники забезпечили можливість його застосування для виробів з абсолютно різними вхідними отворами.





Насос ручний Intex подвійної дії (68614)
Насос ручний Intex подвійної дії (68614)