Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Настільний акваріум - органайзер з USB (прозорий)

Код товару: 1000541

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Основа білого кольору!

Більшість з нас чудово розуміє, що таке звичайний акваріум, а от що собою представляє акваріум органайзер?

На відміну від звичного акваріума, USB акваріум органайзер має у своєму арсеналі ряд незаперечних переваг, серед яких займана площа і багатофункціональність. Не кожен може дозволити собі виділити під звичайний акваріум багато місця, особливо коли існує така приваблива альтернатива, як акваріум органайзер. Місткість цього акваріума - 1.8 літра, так що легко можна поселити від однієї до п'яти рибок, наприклад гуппі. Також у ньому є функція підігріву, підсвічування і фільтр. Декоративне оздоблення виконано на належному рівні: є як штучна травичка, так і камінчики. Акваріум живиться від USB, що дозволяє використовувати світлодіодну лампу в якості настільної: у ній 2 світлодіоди, що сприяє яскравому і рівномірному освітленню столу. Радує наявність окремих вимикачів для лампи і акваріума, так що ви можете не турбуватися про те, що буде з рибками, якщо вимкнути лампу.
USB акваріум відмінно виконує роль органайзера. У його корпусі є колонка, яка видає різні звуки природи, такі як спів птахів, дзюрчання струмка та ін. Можна вибрати будь-яку з 6 мелодій. На передній частині акваріума розташований дисплей з підсвічуванням, де відображаються електронний годинник, а також будильник, календар і термометр. Для роботи колонки і годинника використовуються пальчикові батарейки. Дизайн акваріума органайзера гармонійно доповнює наявність зручного стаканчика, який допоможе підтримувати порядок на вашому робочому столі. У ньому можна зберігати ручки, олівці, канцелярські ножі і т.д.

Характеристики USB акваріума органайзера:

  • Матеріал: пластик;
  • Кольорове рішення: в сірих тонах;
  • Розміри: 26.5х12х13.2 см;
  • Основні функції: акваріум, лампа, колонка, годинник, будильник, календар, термометр, канцелярський стакан, відділення для корму і ін.;
  • Комплектація акваріума: ємність, фільтр, підігрів, штучні водорості, камінці (100 гр.);
  • Тип живлення: від USB;
  • Особливості лампи: 2 світлодіода;
  • Живлення лампи: від USB;
  • Живлення колонки і дисплея: від батарейок типу АА х 4 шт.

Настільний USB органайзер з акваріумом дійсно корисний помічник у щоденному житті.

Якщо ви ламаєте голову над тим, що ж подарувати коханій другій половинці, дитині, друзям, співробітникам або навіть начальнику - це відмінне рішення вашого "головного болю": оригінально, стильно і ефективно. На відміну від звичайного акваріума, такий подарунок не обтяжує одержувача зайвою витратою вільного простору. Компанія СамеТо пропонує вам придбати даний товар за розумну плату. Ціна акваріума органайзера цілком доступна кожному. Клієнти обирають нас не тільки через вартість товарів: ми намагаємося підносити нові оригінальні рішення, які не тільки радують око, але й корисні в побуті.





Настільний акваріум - органайзер з USB (прозорий)
Настільний акваріум - органайзер з USB (прозорий)