Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Настільна лампа з фонтаном і динаміком Speaker Table Lamp

Код товару: 1000539

Знятий з виробництва
Гарантія: 1 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Сучасний будинок - це особливий простір. Багатофункціональні прилади - це його безперечне достоїнство. Зараз комбінують багато пристроїв заради економії простору, заради зручності, а також, щоб просто здивувати споживача і бути затребуваним на ринку.

Світ електроніки стрімко розвивається. USB - роз'єм став практично обов'язковою деталлю всіх сучасних пристроїв. Не так давно на ринку з'явилася настільна лампа з динаміком. Звичайно, її головна функція - висвітлювати простір. Це може бути робочий стіл або приліжкова тумба. Можливо використовувати її і як нічник. Все цілком традиційно. Але зараз до включеного світла можна додати і звуки улюбленої музики. Зробити це дуже просто. Не потрібні додаткові драйвери.

Звучання композиції забезпечить сама лампа Speaker Table Lamp, виконана у поєднанні білого пластику і прозорого скла.

Дана лампа аж ніяк не велика, вага всього 300 р. Але задоволення вона подарує воістину багато. Адже вона примітна не тільки тим, що дарує звук і світло. Її зовнішній вигляд неабиякий. Усередині лампи блискуче танцюють і переливаються різними кольорами чудові бульбашки і крапельки. По суті вищевказана лампа - це колонка з фонтаном. Милуватися гармонійним рухом крапельок води - ось чого захочеться будь-якій людині пізно увечері після важкого дня. Розслабитися, відволіктися від турбот дозволить лампа з фонтаном. Кажуть, що можна нескінченно дивитися на вогонь і воду. Даний виріб поєднує в собі риси води і вогню (світла), тому з такою річчю навряд чи хто захоче розлучитися.

Власники такої лампи, безсумнівно, найсучасніші люди. Актуальність цього пристрою грунтується не тільки на вдалому поєднанні його властивостей. Енергозберігаючі характеристики виробу теж потребують особливої уваги. 15 світлодіодів - це та основа, яка буде надійно і безперебійно дарувати світло і не витратить зайвої електроенергії.
Дану лампу доречно подарувати людям будь-якого віку, а придбати її можна в компанії СамеТо за цілком доступною ціною.

Характеристики настільної світиться лампи колонки:

  • Працює від: USB;
  • Потужність динаміка: 3 W;
  • Сенсорний вмикач на корпусі;
  • Довжина кабелю живлення: 125 см;
  • Довжина аудіо кабелю: 125 см;
  • Висота; 25 см;
  • Діаметр: 8 см;

Комплектація світиться лампи колонки:

  • Лампа колонка: 1 шт;
  • Аудіо кабель: 1 шт;
  • Кабель живлення: 1 шт;
  • Інструкція англійською мовою;
  • Фірмова упаковка.





Lera ( 2016-06-30 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Недавно купила, особо не рассчитывала что звук нормальный будет, но ночью тихонько пойдёт, не могу спать в тишине. Но когда включила, оказалось что лучше чем на телефоне, так что покупка себя более чем оправдала за такие деньги. Спасибо. Удачи вашему магазину, закажу что-нибудь ещё))
Відповісти
Настільна лампа з фонтаном і динаміком Speaker Table Lamp
Настільна лампа з фонтаном і динаміком Speaker Table Lamp