Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Неопреновий пояс для занять спортом Sunex 102 х 31

Код товару: 1000528

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Матеріал: неопрен
Розмір: 102 х 31 см
Колір: синій

Дуже часто люди починають займатися спортом, переслідуючи мету позбутися зайвої ваги, яка є проблемою для багатьох. Крім схуднення, спортивні заняття сприяють зміцненню загального здоров'я організму, особливо поєднуючись з правильним раціоном харчування. Одним із ефективних варіантів спортивних вправ є застосування неопренового пояса Sunex, який виконує роль мікромассажера і створює результат, схожий на дію сауни. Матеріал неопрен являє собою особливий синтетичний каучук, що має досить щільну структуру. Разом з цим, йому властива незвичайна еластичність, що дозволяє розтягувати виріб в різні сторони, а також легкість і м'якість.

Неопреновий пояс -сауна Sunex щільно облягає тіло, не обмежуючи при цьому рухи м'язів і суглобів.

Ця властивість надійно захищає від розтягнень та інших неприємних травм. Активні вправи викликають посилене схуднення, так як розігрів шкіри і поліпшений кровообіг сприяють активізуванню обмінних процесів організму. Регулярне носіння пояса Sunex дозволяє відновити еластичність і пружність шкіри. Високоякісний неопрен абсолютно нешкідливий для організму, позбавлений від яких-небудь протипоказань та алергічних реакцій.

Слід взяти до уваги наступні моменти:

  • існує ймовірність появи висипу або попрілостей внаслідок інтенсивного потовиділення;
  • можлива поява механічних подразнень в районах сильного стиснення шкіри;
  • підвищена температура ділянки під неопреновим поясом може негативно впливати на роботу серцево-судинної системи.

Вирішивши купити пояс для схуднення, проконсультуйтеся з фахівцем і обов'язково дотримуйтесь рекомендацій з використання та догляду.

Запорука успіху - правильний вибір пояса для схуднення.
Унікальний пояс-сауна для занять спортом стане кращим помічником для моделювання фігури, підтягування шкіри, спалювання прошарку жиру і усунення целюліту.





Неопреновий пояс для занять спортом Sunex 102 х 31
Неопреновий пояс для занять спортом Sunex 102 х 31