Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Нічник «Черепаха» проектор зоряного неба (Nighttime Turtle)

Код товару: 1000176
Опис

Технічні характеристики світильника "Черепашка":

проекція нічного неба на стелі і стінах;
живлення 3 х ААА (не входять в комплект);
розмір 29х20х11см;
матеріал: плюш, пластик.

Психологи в один голос радять спати в абсолютно темній кімнаті, без сторонніх джерел світла, щоб висипатися. Дорослі так і поступають, і не тільки по відношенню до себе, але і по відношенню до своїх дітей. Проте вони забувають про те, що по завіреннях тих же психологів дитину потрібно поступово привчати до темної кімнати і залишати в кімнаті невелике джерело світла для простоти орієнтування в приміщенні. Адже дитина може в темряві загубитися, подряпатися або просто злякатися. У такому випадку забезпечити джерело невеликого світла досить легко, потрібно всього лише купити нічник.
А якщо у дитини і зовсім проблеми із засинанням або вона боїться темряви за визначенням, то дитячий нічник в його кімнаті повинен просто оселитися. Але якщо кімната дитяча і оформлена у відповідному стилі, то і нічник повинен їй відповідати, викликати тільки позитивні емоції і залишатися доброзичливим аксесуаром. Саме таким є «Черепаха» нічник, який за сумісництвом ще й проектор зоряного неба.

Черепаха нічник-проектор зоряного неба дуже цікавий і привабливий нічник.

Його складно назвати просто світильником, адже це ще й чудова розвага, а з часом - ще одна улюблена іграшка. Згідно з рекомендаціями, такий нічник купити найкраще для дітей у віці старше 3-х років, але якщо вашому маляті буде цікавий цей нічник, то чому від нього відмовлятися.
За роботою проектора не потрібно стежити і не варто побоюватися, що він буде заважати спати дитині, тому що її конструкцією передбачений таймер. З його допомогою можна самостійно задати час роботи, а в іншому випадку черепаха нічник-проектор зоряного неба відключиться автоматично через 45 хвилин.

Цей нічник свого роду новинка, адже має не тільки утилітарне значення, але ще й розвиває уяву.

Чого гріха таїти, цей нічник сподобається вам самим, так що відразу замовляйте кілька екземплярів. Встановлювати даний нічник можна в будь-якій кімнаті незалежно від типу стелі. Черепаха нічник-проектор зоряного неба працює в трьох кольорах - синьому, зеленому і бурштиновому, щоб дитина змогла вибрати самий комфортний режим роботи. Для цього у черепашки-проектора є спеціальний механічний перемикач. Проектор показує 8 реальних сузір'їв - ви можете їх вивчати з дитиною перед сном і потім розглядати на реальному небі. Нічник працює автономно, від батарей.
 





Ольга ( 2014-06-18 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Недоліки:
можливо те, що через 45 хв. вимикаеться.

Переваги:
корисна річ,набагато цікавіша замість простого світильника!

Коментар:
Дуже прикольна черепашка ,нам подарували на рочок, малеча у захваті,коли зірки бігають по стелі і по лицях.Під пісеньку засинае.
Відповісти
Нічник «Черепаха» проектор зоряного неба (Nighttime Turtle)
Нічник «Черепаха» проектор зоряного неба (Nighttime Turtle)