Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Ніж для нарізки кавуна і дині рівними часточками Angurello Gnietti Watermelon corer & server

Код товару: 1001535

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Напевно, всі дуже люблять кавуни і дині, а тому з року в рік з нетерпінням чекають закінчення літа, щоб насолодитися їх неперевершеним смаком. А допоможе це зробити акуратно і естетично спеціальний ніж Watermelon Slicer, що забезпечує нарізку часточками. Завдяки цьому корисному інструменту Ви не тільки зможете ефектно подати кавун чи диню гостям, але і здивуєте всіх знайомих цікавими геометричними фігурами з цих красенів, витративши на їх створення мінімум часу і зусиль.

У чому ще полягають переваги ножа для нарізки дині Watermelon corer & server?

По-перше, використовувати прилад можна не тільки в якості ножа, але і як щипці, тобто спочатку Ви можете красиво порізати кавун часточками, а потім зручно захопити їх щипцями. По-друге, при експлуатації цього атрибута всі скибочки виглядають естетично, так як мають однакову товщину і розмір. По-третє, виріб виготовлений з якісної нержавіючої сталі і відмінно підходить для миття в посудомийній машині. Він не піддається механічній деформації і корозії, навіть при постійному контакті з водою і соком. Ну і, звичайно ж, варто сказати про те, що ніж має ергономічну форму, тому зручно лежить в руці і не вислизає в процесі нарізки.

Ніж для кавуна стане вірним помічником на будь-якому святі!

Коли Ви захочете побалувати запрошених гостей смачною ягодою, то зможете зробити це, не забруднивши своє святкове вбрання. Для того щоб процес нарізки був максимально зручним, Вам необхідно спочатку розрізати попередньо вимитий кавун навпіл уздовж, а потім вже приступити до відокремлення м'якоті часточками. 

Зробіть сервіровку столу і порадуйте свою сім'ю або гостей соковитим частуванням у вигляді дині або кавуна. Купуйте ніж Watermelon Slicer, і Ви обов'язково особисто оціните всі його переваги.

Характеристики ножа для нарізки кавуна Watermelon corer & server:

  • Матеріал: нержавіюча сталь;
  • Придатний для миття в посудомийній машині;
  • Загальна довжина - 20 см;
  • Довжина леза - 10,5 см;
  • Вага - 60 г

Комплектація ножа Watermelon corer & server:

  • Ніж
  • Картонна коробка для зберігання





Ніж для нарізки кавуна і дині рівними часточками Angurello Gnietti Watermelon corer & server
Ніж для нарізки кавуна і дині рівними часточками Angurello Gnietti Watermelon corer & server