Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Ніж слайсер для нарізання ананаса Pineapple Slicer

Код товару: 1000603

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Завдяки просто величезній кількості вітамінів і мікроелементів, ананас входить до складу багатьох дієтичних програм, у тому числі програм по схудненню.

Чистити цей фрукт не складно, але досить довго. Причому більшу кількість часу займає видалення твердої серцевини. Щоб максимально скоротити процес необхідно спеціальний ніж для ананаса купити. З його допомогою ви підготуєте фрукт для подачі до столу менше ніж за одну хвилину.

Швидке нарізання ананаса за допомогою Pineapple Slicer

Слайсер для ананаса діє за принципом викрутки. Він вкручується в середину плода, поступово відокремлюючи рівними кільцями м'якоть від шкірки і залишаючи тверду серцевину всередині. Одним поворотом виробу відділяється одне кільце м'якоті, провертаючи ніж далі, ви нарізуєте більше кілець. Оболонка плоду залишається абсолютно неушкодженою і може використовуватися для сервірування столу в якості ємності для подачі різних страв:

  • морозива;
  • фруктового салату;
  • мусу.

Діаметр слайсеру – 8.3 см.

Конструкція слайсера для ананаса

Pineapple Slicer має циліндричну форму. На нижній частині корпусу знаходяться гострі леза круглої форми, виконані з пластику. У верхній частині розташована зручна пластикова ручка з ергономічним дизайном, завдяки якій нарізати плід можна як правою рукою, так і лівою однаково зручно. Сам корпус всередині порожній – при укрученні виробу в м'якоть в ньому залишається серцевина плоду.

У порівнянні із звичайним кухонним приладом, ніж для різання ананаса має незаперечну перевагу: ручка знаходиться далеко від лез і при роботі неможливо випадково порізатися або подряпатися.





ZX ( 2019-05-08 )
Оцінка товара: Досвід використання: 1-12 місяців
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Переваги:
первое впечатление по ценам и ассортименту - хорошее. Буду заказывать товар.

Відповісти
Леха ( 2018-11-20 )
Оцінка товара: Досвід використання: Меньше місяця
Відгук корисний?
↓ 0 ↑
Коментар:
Когда впервые увидели этот нож, долго смеялись, а потом по приколу заказали. И знаете, очень удобная вещь как оказалось. Рекомендую всем любителям ананасов ;)
Відповісти
Ніж слайсер для нарізання ананаса Pineapple Slicer
Ніж слайсер для нарізання ананаса Pineapple Slicer