Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Окуляри віртуальної реальності Kebixs 3D VR Oculus

Код товару: 1001857

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

У вас є смартфон? Тоді вам необхідні до нього ще й окуляри віртуальної реальності «Kebixs 3D VR Oculus»!

Завдяки даному аксесуару грати в ігри і дивитися фільми на будь-якому портативному гаджеті стало ще яскравіше і цікавіше. Після того як відбувається підключення смартфона до окулярів «Kebixs 3D VR Oculus», ви опиняєтеся в особливому 3D-світі! Вас будуть оточувати неймовірні відчуття і непередбачувані пригоди, головним героєм яких, звичайно ж, є саме ви.

Окуляри віртуальної реальності мають суцільні переваги.

По-перше, вони мобільні і незалежні від проводів і ПК.

По-друге, опинитися в центрі гри або відчути себе основним персонажем нового фільму, ти можеш в будь-якому місці - в поїзді, в черзі до лікаря і т. д.

По-третє, використовувати даний аксесуар дуже зручно.

Окуляри надійно кріпляться завдяки регульованим ремінцям, вони не тиснуть і не стискають, тому що всередині зроблені з еко-шкіри. Крім того, вони відрізняються надійністю, так як зроблені з якісних матеріалів. Так, корпус тут міцний пластик.

Окуляри віртуальної реальності «Kebixs 3D VR Oculus» відмінно поєднуються з будь-яким смартфоном, хоч з екраном 4 дюйма, хоч 6 дюймів.

Більш того, лінзи в даних окулярах відрізняються високою якістю, тому перегляд фільмів і проведення часу за іграми в форматі 3D зовсім не втомлює очі і не впливає на зір. Тим більше в цьому аксесуарі передбачена можливість регулювання відстані між лінзами. Якщо для гри необхідна камера, то можна використовувати камеру смартфона. А ще перегляд фільму або гра ніяк не залежать від ступеня зарядки вашого девайса, тому що телефон можна зарядити навіть в процесі. Підключення окулярів до смартфону ніяк не впливає на його зарядку.
Купуйте окуляри «Kebixs 3D VR Oculus» своєму сину-підлітку або чоловікові, вони обов'язково оцінять такий гідний подарунок!

Характеристики:

  • совместимость с ОС: Android 4.2, iOS7.0 и выше;
  • диагональ экранов: 4,7-6 дюймов;
  • размеры: 26,5х19,7х13,4 см;
  • вес: 410 г.





Окуляри віртуальної реальності Kebixs 3D VR Oculus
Окуляри віртуальної реальності Kebixs 3D VR Oculus