Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів

Закрити

Охолоджуюча чашка Happy Ice Хеппі Айс

Код товару: 1000604

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Охолоджуюча чашка Hаppy Ice Хеппі Айс - це найбільш підходящий посуд для подачі до столу холодних напоїв. Вона дозволяє рідині, що знаходиться всередині ємності, довго залишатися холодною. Така властивість просто неоціненна влітку, коли стоїть спекотна погода і хочеться побалувати себе смачними холодними напоями. 

Використання охолоджуючої чашки Hаppy Ice Хеппі Айс 

Виріб виготовлено з харчового пластику. Його обсяг становить 280мл. 
Охолоджуюча чашка Hаppy Ice Хеппі Айс дуже проста у застосуванні: 

  • З кольорової чашки з ручкою необхідно вийняти білий охолоджуючий стакан. 
  • Помістити охолоджуючий стакан в морозильну камеру, бажано за 6-12 годин до передбачуваного використання. Бажано щоб температура в морозильній камері була приблизно -15/-18 градусів Цельсія. 
  • Перед подачею напою на стіл, необхідно перевірити готовність склянки до використання за допомогою натискання на неї пальцями: якщо стакан готовий - він буде твердим, якщо ще ні - залишиться м'яким. 
  • Після готовності, необхідно вставити скан всередину кольоровий чашки і наповнити його напоєм або інгредієнтами для коктейлю. Ємність потрібно заповнювати не повністю, залишивши приблизно один сантиметр від краю. 
  • Готовий коктейль необхідно помішувати кожні 2-3 хвилини, зіскрібаючи при цьому зі стінок склянки лід поки сам коктейль не досягне бажаної температури. 

Коктейль залишатиметься холодним довше, якщо для його виготовлення використовувати інгредієнти, теж попередньо охолоджені в холодильнику. Після використання ємність можна мити вручну і в посудомийній машині з застосуванням миючих засобів (при необхідності). 
Охолоджуюча чашка Hаppy Ice Хеппі Айс може стати приємним подарунком другу, колезі або близькій людині.





Охолоджуюча чашка Happy Ice Хеппі Айс
Охолоджуюча чашка Happy Ice Хеппі Айс