Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Охолоджуюча термо подушка Chillow

Код товару: 1001655

Знятий з виробництва
Гарантія: 0 міс.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

Характеристики:

  • Наповнювач: пінополіуретан
  • Кількість подушок в наборі: 1 шт.
  • Габарити подушки: 520 х 340 х 20 мм.
  • Об"єм для залиття води 1.9 літра.

Дуже часто через літню спеку ми не можемо розслабитися і спокійно заснути після важкого трудового дня. Хочеться постійно обливатися холодною водою. Але так відпочити теж не вийде. Перемогти спеку і відчути себе комфортно допоможе охолоджуюча подушка Chillow. Вона залишається прохолодною протягом всієї ночі.

Як використовувати подушку Chillow

Термоподушка Chillow працює за принципом радіатора. Для того щоб активізувати її дію, необхідно відкрити кришку-клапан і наповнити подушку водою з крана кімнатної температури (налити близько 2-х літрів). Після цього слід щільно закрити кришку і залишити подушку в розгорнутому вигляді на чотири години на місці, захищеному від попадання прямих сонячних променів.

Після закінчення чотирьох годин необхідно прибрати з подушки зайве повітря. Для цього її потрібно повільно згортати у напрямку до клапану. Скупчене біля клапана повітря слід випустити, відкривши кришку. При цьому потрібно трохи натиснути на поверхню подушки і провести рукою у напрямку до клапану, видавлюючи залишки повітря. Нічого страшного якщо ви трохи проллєте воду. Допускається втрата води близько однієї склянки. Якщо ви все зробили правильно, на поверхні подушки повинні утворитися невеликі зморшки, як на пластиковому вакуумному пакеті.
Після даної процедури, подушку знову слід залишити в темному місці до повного охолодження. Години через дві вона буде готова до використання і ви зможете насолодитися її прохолодою.

Коли можна використовувати охолоджуючу подушку Chillow

Охолодження певних ділянок тіла нам потрібно не тільки під час спеки. Подушка Chillow знадобиться вам у багатьох ситуаціях:

  • Щоб позбутися від головного болю просто приляжте на неї на деякий час. Судини головного мозку звузяться і біль притупиться.
  • При сильній спеці також можна покласти подушку під голову, лягти на неї спиною, животом або поставити ноги.
  • При болях в суглобах або спині, покладіть подушку на хворе місце.
  • При сонячному або тепловому ударі, прикладіть подушку до голови.
  • При набряках ніг і варикозному розширенні вен поставте стопи на подушку або оберніть нею хвору ногу.
  • Подушка може використовуватися після проведення гінекологічних операцій для якнайшвидшого скорочення матки.

Якщо під час використання подушка Chillow здається вам занадто холодною, оберніть або накрийте її тканиною.

 





Охолоджуюча термо подушка Chillow
Охолоджуюча термо подушка Chillow