Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Парасольки Товари для прибирання Для відеоспостереження Інвертори, зарядні пристрої Мультиметри, струмові кліщі, тестери Зоотовари Радіоприймачі Інші товари для будинку Засоби від комах та гризунів, пастки, приманки Відлякувачі собак, гризунів, щурів, мишей, комарів, комах

Закрити

Віконний пилосос для миття скла та дзеркал Window Vacuun Cleaner

Код товару: 1001994
Опис

У загазованій атмосфері міста шибки дуже швидко покриваються пилом і їх доводиться часто мити. Але липкий міський пил погано змивається і доводиться докладати чимало зусиль і витрачати багато часу, щоб відмити скло до ідеально чистого стану. На щастя, зараз існує безліч сучасних пристосувань, що значно спрощують процес митися вікон. Одним з них є віконний пилосос. З його допомогою Ви швидко і просто перемиє всі вікна в будинку, і не тільки. Будь-яку гладку й рівну поверхню можна швидко очистити від плям і забруднень будь-якого роду за лічені хвилини, не докладаючи особливих зусиль. Скляні міжкімнатні двері, дзеркала, дзеркальні і скляні дверцята шаф-купе, скляні стільниці кухонного і журнального столика - все це Ви зможете підтримувати в ідеально чистому стані за допомогою даного пристрою.

Що являє собою віконний пилосос

Віконний пилосос складається з двох робочих приладів:

  • розпилювача,
  • вакуумного збирача.

Розпилювач являє собою невеликий флакончик, який наповнюється водою або миючим засобом. На кришку розпилювача одягається спеціальна насадка з м'якої тканини - мікрофібри, за допомогою якої Ви рівномірно наносите і розподіляєте миючий засіб по всій поверхні скла.

Вакуумний збирач - це невеликий електричний прилад, що працює від вбудованого акумулятора, тому електричний шнур не буде заважати Вам під час роботи. Пристрій має ергономічну форму, тому його дуже зручно тримати в руці. Руки не перенапружуються і не втомлюються від роботи.

Як використовувати віконний пилосос

Представлена модель дуже проста у використанні:

  • Вимкніть прилад від електричної мережі, коли його батарея повністю заряджена.
  • Нанесіть миючий засіб на скло і розподіліть його по всій поверхні вікна за допомогою розпилювача.
  • Увімкніть вакуумний збирач і зберіть миючий засіб разом з пилом і брудом з поверхні скла, плавними рухами зверху вниз.
  • Вимкніть вакуумний збирач, від'єднайте контейнер для збору бруду і промийте його.

Після використання необхідно просушити контейнер і промити тканинні насадки з милом або порошком. Після повного висихання встановіть все на місце. Віконний пилосос готовий до наступного використання.

 

Характеристики:

  • Час роботи при повному заряді: 25 хвилин.
  • Час зарядки: 2 години.
  • Вольтаж: 3.6 В
  • Робота від акумулятора!

Комплектація:

  1. розпилювач;
  2. мікрофіброві насадки;
  3. вакуумний збирач і висушувач;
  4. зарядний пристрій.





Віконний пилосос для миття скла та дзеркал Window Vacuun Cleaner
Віконний пилосос для миття скла та дзеркал Window Vacuun Cleaner