Ми працюємо! Режим роботи операторів:
пн.-нд. з 09:00 до 19:30
Замовлення через сайт:
24 години 7 днів на тиждень
Інформація для покупців
Усі розділи
Закрити
Каталог товарів
Аксесуари для косметики Електробритви, тримери Хула хупи, масажні обручі для схуднення Вакуумні банки і масажери Білизна, одяг та аксесуари Догляд за волоссям Інші товари Сонцезахисні окуляри Тренажери

Закрити

Окуляри магнітні для масажу очей

Код товару: 1000250

Знятий з виробництва
Гарантія: 14дн.

Повідомити про надходження
нет в наличии

Ваш e-mail:
Актуально до:
Опис

В даний час наука широко зробила крок у бік розробки різноманітних приладів і апаратів, які сприятливо впливають на ту чи іншу функцію організму, тим самим лікують багато органів людини.

Для профілактики і лікування очних хвороб з'явився такий тип виробу як магнітні окуляри.

Вони виготовлені з темного щільного матеріалу у вигляді маски, надягається на очі. Окуляри чудово знімають сильне напруження, пов'язане з втомою і навантаженням на очі (наприклад, при підвищеній увазі на важкій роботі). Також їх застосовують при підвищеному внутрішньоочному тиску, коли йде функціональне порушення роботи очей.
Вплив магнітних окулярів поширюється і на область, де розташовується шишкоподібна залоза. Ця залоза відповідає за виділення мелатоніну, який виробляється в повній темряві. Якщо вироблення мелатоніну недостатнє, порушується функція сну, тому ця речовина відіграє роль природного снодійного. Завдяки своїм магнітним властивостям, окуляри захищають навіть від самих слабких світлових проблисків, за рахунок чого досягається ефект здорового повноцінного сну. Адже саме під час відпочинку відновлюються всі основні функції людського організму.

Магнітні окуляри створюють ефект регенерації для шкіри навколо очей.

Тому їх можна поєднувати з будь-якими косметичними кремами, масками і різними засобами по догляду за очима. З медичних джерел відомо, що в області обличчя та очей знаходяться біологічно активні точки, на які можна позитивно впливати. При надяганні магнітні окуляри починають діяти на ці центри і включаються процеси активізації імунітету, йде біоенергетичний настрій всієї людини. Магнітні окуляри можна використовувати не тільки на очі, але і на інші ділянки шкіри. Можна застосовувати магнітні окуляри для масажу очей і масажу біологічно активних точок в області всього обличчя.
Окуляри представляють із себе просту і зручну конструкцію з дуже ефективним впливом. Їх можна перевозити в сумці або пакеті, вони незамінні при частих поїздках або подорожах. Рівень магнітної індукції триває протягом 10 років.





Окуляри магнітні для масажу очей
Окуляри магнітні для масажу очей